Η New Hyundai Vision G Idea Previews Future Premium Vehicles

Η Hyundai υπογράμμισε την φιλοδοξία της για να κάνει ένα πασπαλίζουμε στην παγκόσμια αγορά οχημάτων Premium, αποκαλύπτοντας την ιδέα του Hyundai Vision G Coupe στο Μουσείο Τέχνης της Περιφέρειας του Λος Άντζελες στην Καλιφόρνια.
Το Vision G είναι ένα κομψό coupe υψηλής ποιότητας τεσσάρων θέσεων που έχει σχεδιαστεί για να παρουσιάσει το όραμα της Hyundai για την “οικογένεια μελλοντικών προϊόντων premium”. Το όχημα θα κάνει το δημόσιο ντεμπούτο του στο 2015 Pebble Beach Concours d’Elegance.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Στην αποκάλυψη του Vision G, ο Peter Schreyer, επικεφαλής στυλ του Hyundai, εξήγησε ότι. “Το στυλ είναι η ερμηνεία μας για την έννοια που αναπνέει η Hyundai σε όλα τα οχήματά της – ένα DNA που εξισορροπεί το στυλ καθώς και την απόδοση με την έννοια που δεν απαιτείται να είναι πάνω από την κορυφή όσον αφορά το glitz καθώς και το στερεότυπο υψηλό -END CUES. ”
14

Το όχημα IDEA αναφέρεται ότι έχει παραχθεί γύρω από τις έννοιες της υποτιμήσεως, ότι δεν “πρέπει να φωνάξετε για να παρατηρηθεί καθώς και σεβαστή”. Για το σκοπό αυτό, έχουν ενσωματωθεί ορισμένα χαρακτηριστικά εξοικονόμησης υψηλής τεχνολογίας, συμπεριλαμβανομένων των αυτόματων θυρών που ανοίγουν από μόνα τους, σαν να βοηθούν τους επιβάτες από το αυτοκίνητο.
Η τετραγωνική καμπίνα του Vision G προορίζεται να παρέχει high-end χωρίς να καταφεύγει στα συνηθισμένα στερεότυπα οχημάτων υψηλής ποιότητας, φανταχτερά υλικά ή φανταχτερά χαρακτηριστικά στυλ. Το ελαφρύ ξύλο ολοκληρώνει το μείγμα με καθαρισμένο αλουμίνιο, χρώμιο καθώς και λευκό δέρμα. Είναι μια κομψή, μινιμαλιστική προσέγγιση παρόμοια με αυτή που καταλήξαμε να συνηθίσουμε να βλέπουμε στις ιδέες της Volvo τα τελευταία χρόνια.
14

Στο The Engine Bay Things είναι λίγο πιο παλιό σχολείο, το Vision G βασίζεται στην τελευταία έκδοση του 5.0-λίτρων Tau ‘V8 της Hyundai με 420bhp στις 6,000rpm. Δεν υπάρχει κομψή ηλεκτρική βοήθεια για το νέο κινητήρα, ωστόσο η άμεση ένεση υψηλής πίεσης, η προχωρημένη χαρτογράφηση έγχυσης καθώς και μια σειρά βελτιώσεων για τη μείωση των κραδασμών θορύβου καθώς και της σκληρότητας όλων των χαρακτηριστικών.
Το Hyundai Vision G θα εμφανιστεί στο 2015 Pebble Beach Concours d’Elegance, καθώς μπορούμε να περιμένουμε να δούμε τα στυλ του να φιλτράρονται στην επόμενη γενιά μεγάλων οικιακών οχημάτων της Hyundai.
Τι πιστεύετε για την ιδέα του οράματος G από την Hyundai; Θα θέλατε να δείτε αυτά τα styling cues στα αυτοκίνητα παραγωγής; Πείτε μας στα παρακάτω σχόλια …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *