“Το δίκτυο των σημείων χρέωσης δεν είναι πουθενά κοντά στο να διατηρείται με τις πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων”

Το ίδρυμα της μηχανοκίνητης βιομηχανίας τους αποκαλεί επίσημα «πρότυπα» ή «αργά» δημόσια σημεία χρέωσης. συναρπαστικά δεν είναι. Αλλά είναι σημαντικά σε αυτοκίνητα πάρκα, σε δρόμους, σε σούπερ μάρκετ και αλλού. Αυτά είναι τα ταπεινά μηχανήματα και τα μέτρια μέρη που πραγματικά θα μπορούσαν να κάνουν ή να σπάσουν ηλεκτρικά αυτοκίνητα για τις μάζες. Αλλά δεν βλέπουμε αρκετούς φορτιστές. Χρειάζονται σε πολύ μεγαλύτερους αριθμούς … αιχμηρά.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Το γεγονός είναι ότι το δίκτυο συμβατικών σημείων δημόσιας χρέωσης στο Ηνωμένο Βασίλειο δεν είναι πουθενά κοντά στην αύξηση των πωλήσεων ηλεκτρικών ή ηλεκτροειδών οχημάτων. Για το λόγο αυτό το «σύστημα» είναι λιγότερο ικανό να αντιμετωπίσει σήμερα από, ας πούμε, πριν από ένα χρόνο. Συγκλονιστικά, το 2021 υπάρχουν πολύ λιγότεροι αργούς/γρήγορους φορτιστές ανά plug-in αυτοκίνητο από ό, τι υπήρχαν το 2020.

Το Gridserve ανακοινώνει τη σχεδία των νέων αυτοκινητοδρόμων ηλεκτρικών αυτοκινήτων

Πάνω από πολλές από τη νότια Αγγλία και μεγάλο μέρος του βορρά, σχεδόν 50 plug-in αυτοκίνητα αναμένεται να μοιραστούν μόνο ένα δημόσιο σημείο χρέωσης. Ο λόγος της Βρετανίας των plug-in αυτοκινήτων προς τους συμβατικούς δημόσιους φορτιστές έχει «επιδεινωθεί» τόσο ανησυχητικά ότι από τις κορυφαίες αγορές EV στην Ευρώπη και την Ασία, το Ηνωμένο Βασίλειο τώρα κατατάσσεται ως «ένα από τα χειρότερα». Αυτά δεν είναι τα γεγονότα, τα στοιχεία και τα άμεσα αποσπάσματα μου. Είναι από μια Fed-Up Society of Motor Producers and Traders (SMMT), η οποία είναι καλύτερα να αυξήσει το πρόβλημα και να κατηγορεί τα δάχτυλα στην κυβέρνησή μας, καθώς και τη βιομηχανία υπνηλία φορτίου οχημάτων. Και οι δύο αποτυγχάνουν να συμβαδίζουν με τους όγκους πωλήσεων αυτοκινήτων, οι οποίοι βρίσκονται σε αθόρυβη υγεία.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *