Το νέο 2022 Honda Civic Type R αντιμετωπίζει τις δοκιμές στο Suzuka

Η νέα Civic Type R της Honda εισέρχεται στα τελικά στάδια του προγράμματος προόδου του, που υποβάλλονται σε δοκιμές στο αγώνα της Suzuka στην Ιαπωνία πριν από την εισαγωγή του το επόμενο έτος, καθώς και η Honda έχει εκθέσει πολύ περισσότερες εικόνες των αυτοκινήτων και του φορτηγού χρησιμοποιώντας ακόμα την ελαφρύτερη μεταμφίεση.
Το νεότερο Civic Type R Hot Hatch βασίζεται στο MK11 Civic Hatchback, το οποίο εκτέθηκε τον Ιούνιο. Διαθέτει ακριβώς το ίδιο στυλ του σώματος με πέντε πόρτες με τον προκάτοχό του, αν και οι σχεδιαστές της Honda έχουν επιλέξει να μειώσουν ελαφρώς το στυλ του προηγούμενου αυτοκινήτου.

Toyota Gr Yaris vs Ford Fiesta St Edition

Ωστόσο, εξακολουθεί να υπάρχει ένα επιθετικό aero set. Μπροστά το ζεστό hatchback διαθέτει τους ίδιους ίδιους λεπτούς προβολείς LED με το κοινό Civic, ωστόσο, πλαισιώνουν μια πιο σπορ που ταιριάζει μαζί μάσκα καλοριφέρ.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Ο μπροστινός προφυλακτήρας είναι πολύ πιο επιθετικός από το κοινό αυτοκίνητο, με μια τεράστια πρόσληψη που εκτείνεται καλύτερα στον κατώτερο διαχωριστή. Υπάρχει επίσης ένα φρέσκο ​​ζευγάρι προσλήψεων κάτω από τους προβολείς. Ωστόσο, η αλήθεια ότι καλύπτεται από περιτύλιγμα καμουφλάζ υποδηλώνει ότι είναι καθαρά για την αισθητική και όχι για τη λειτουργία.
Ο νέος τύπος R θα έχει πολύ μεγαλύτερο κομμάτι από το κοινό Civic, με μεγαλύτερες καμάρες τροχών που καλύπτουν μεγάλα κράματα. Οι πλευρικές φούστες είναι επίσης βαθύτερες, καθώς και λειτουργούν ένα νέο πτερύγιο Aero μπροστά από τους πίσω τροχούς για να καθαρίσουν τον αέρα που ρέει κάτω από τις πλευρές του αυτοκινήτου. Οι τροχοί είναι προσαρμοσμένοι στον τύπο R, καθώς και στο SHOD σε ένα σύνολο ελαστικών Michelin Pilot Sport 4S.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *