Uncategorized

Οι χώροι στάθμευσης κερδίζουν £ 10 αναφορές παράνομα σταθμευμένα αυτοκίνητα σε νέα εφαρμογή

Οι άνθρωποι που εντοπίζουν τα αυτοκίνητα που είναι παράνομα σταθμευμένα σε ιδιωτική γη μπορούν τώρα να κερδίσουν £ 10, αναφέροντας τις στις αρχές μέσω μιας νέας εφαρμογής για κινητά.
Οποιοσδήποτε με την εφαρμογή διαχείρισης αυτοκινήτων (CPM) του Ηνωμένου Βασιλείου (CPM) θα είναι σε θέση να αναφέρει παράνομα σταθμευμένα αυτοκίνητα ανώνυμα στο CPM στέλνοντας μια φωτογραφία του. Το CPM χρησιμοποιεί στη συνέχεια την πλάκα αριθμού για να βρει τον αυτοκινητιστή του μέσω της βάσης δεδομένων DVLA και τους στέλνει πρόστιμο.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Σύμφωνα με το CPM, οι αυτοκινητιστές που επιβάλλονται πρόστιμο από το CPM δεν θα ξέρουν αν έχουν πιαστεί από έναν φύλακα στάθμευσης ή ένα μέλος του κοινού.
Μιλώντας στον καθρέφτη, ο James Randall, διευθύνων σύμβουλος της CPM, δήλωσε: “Το πρόβλημα δεν είναι με την εφαρμογή αλλά με τους αυτοκινητιστές που δεν σέβονται τη γη των ανθρώπων. Τώρα μπορείτε να αναλάβετε δράση μόνοι σας. Η φωτογραφία που μεταφορτώνεται στην εφαρμογή είναι μόνο τα στοιχεία και κάθε ένας εξετάζει ένα μέλος του προσωπικού πριν από την εκτύπωση ενός εισιτηρίου. ”
• Καλύτερη εφαρμογή στάθμευσης για το τηλέφωνό σας: δοκιμή ομάδας 2016
Ωστόσο, η εφαρμογή έχει ασκήσει κριτική από οργανισμούς οδήγησης που αφορούν την εικόνα του Vigilante. Ο εκπρόσωπος του RAC Simon Williams δήλωσε ότι η ιδέα “είναι λάθος σε τόσο πολλά επίπεδα που ζητά την πεποίθηση”.
“Οι αιχμηρές πρακτικές των εταιρειών στάθμευσης αμφισβητούνται ήδη τακτικά με τους αμειβόμενους υπαλλήλους να διαλέξουν πρόστιμα, αλλά με τα μέλη του κοινού να ενθαρρύνονται οικονομικά να ψωνίζουν αυτοκινητιστές που ξεπερνούν, είναι μια συνταγή για καταστροφή”.
Ο Πρόεδρος της ΑΑ Edmund King δήλωσε: “Ελπίζαμε ότι η απαγόρευση των cowboy clampers θα είχε απαλλαγεί από αυτές τις αιχμηρές πρακτικές, αλλά φαίνεται ότι μερικοί από τους σύγχρονους αυτοκινητόδρομους είναι ζωντανοί και καλά”.
Θα αναφέρετε κάποιον για στάθμευση παράνομα για £ 10; Πείτε μας στα παρακάτω σχόλια …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *