Uncategorized

Νέο 2022 Vauxhall Astra προς πώληση τώρα από £ 23.275

Το νέο Vauxhall Astra προσφέρεται να αγοράσει τώρα, τιμολογείται από £ 23.275. Οι πρώτες παραδόσεις του hatchback της όγδοης γενιάς θα εμφανιστούν στις αρχές του επόμενου έτους, προετοιμασμένες να ανταγωνιστούν το Ford Focus καθώς και το γκολφ Volkswagen.
Διατίθενται τρία επίπεδα trim, που ονομάζεται Design, GS Line καθώς και Ultimate. Το στυλ είναι το φθηνότερο καθώς και οι ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, οι προβολείς LED, οι οπίσθιοι αισθητήρες στάθμευσης αυτοκινήτων καθώς και η προειδοποίηση της αναχώρησης της λωρίδας.

Νέα αξιολόγηση Vauxhall Astra 2022

Στο εσωτερικό του, ο σχεδιασμός στυλ παίρνει ένα σύστημα ψηφιακών οργάνων 10 ιντσών καθώς και ένα σύστημα ψυχαγωγίας 10 ιντσών με το Apple CarPlay καθώς και το Android Auto. Το Vauxhall έχει επίσης διατηρήσει τα φυσικά κουμπιά για τους κλιματιστικούς ελέγχους του αυτοκινήτου για απλότητα χρήσης.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Οι τιμές για τον κομψό σχεδιασμό γραμμής GS ξεκινούν από £ 26.170. Οι αναβαθμίσεις πάνω από το μοντέλο βάσης περιλαμβάνουν μαύρες ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, μια αντίθετη μαύρη οροφή, γυαλί ιδιωτικού απορρήτου καθώς και ένα μαύρο σήμα για την μπροστινή μάσκα. Το κάθισμα του οδηγού ανταλλάσσεται επίσης για μία άδεια από την AGR (η εκστρατεία για τις πιο υγιεινές πλάτες), την οποία τα κράτη Vauxhall είναι πολύ πιο άνετα και υποστηρικτικά από την κοινή θέση.
Υπάρχει επίσης πολύ περισσότερος εξοπλισμός, συμπεριλαμβανομένων των αισθητήρων αυτοκινήτου, ενεργού ελέγχου ταχύτητας κυκλοφορίας, αναγνώρισης της επισκευής κυκλοφορίας, καθώς και κάμερας 360 μοιρών. Τα αυτόματα σχέδια περιλαμβάνουν επίσης κουπιά αλλαγής ταχυτήτων πίσω από το τιμόνι.
Οι τιμές για την επικάλυψη Vauxhall Astra Supreme ξεκινούν από £ 29.285. Οι αναβαθμίσεις πάνω από την παραλλαγή της γραμμής GS περιλαμβάνουν ζάντες αλουμινίου διαμαντιών 18 ιντσών, βελτιωμένους προβολείς LED του Vauhall, ένα θερμαινόμενο αλεξήνεμο καθώς και μια ηλιοροφή.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *