2015 Nissan NV400 Νέοι κινητήρες εκτεθειμένοι

Το Nissan NV400, το οποίο βασίζεται στον Master Renault καθώς και στο Vauxhall Movano Panel Vans, πρόκειται να πάρει μια ποικιλία νέων κινητήρων, την καινοτομία εξοικονόμησης καυσίμων καθώς και με κάποια επιπλέον κιτ.
Οι κινητήρες, όλες οι εκδόσεις της τυπικής μονάδας πετρελαιοκίνητου πετρελαιοκίνητου Renault, προσφέρουν κάπως περισσότερη ισχύ από πριν. Ένα ζευγάρι μονάδων turbo δημιουργεί 110bhp καθώς και 125bhp αντίστοιχα.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Τώρα συνδέονται με ένα ζευγάρι νέων μονάδων Twin-Turbo, οι οποίες δημιουργούν 135bhp καθώς και 165bhp. Ομοίως προσφέρεται είναι μια αναθεωρημένη έκδοση της παλιάς μονάδας μονής Turbo 150bhp, με ένα ρομπότ ημι-αυτόματο κουτί.
• Τα καλύτερα φορτηγά πάνελ για αγορά
Οι νέοι κινητήρες Twin-Turbo έχουν σχεδιαστεί για να χειρίζονται τα ταξίδια βαρέως τύπου, με μια μικρή turbo προσφορά αυξημένη ροπή κάτω από 1.500rpm για ταχύτερες αποδράσεις. Το μεγαλύτερο turbo διευρύνει τη ζώνη ροπής για υψηλότερες στροφές, καθιστώντας το NV400 πιο έμπειρο στις ταχύτητες του αυτοκινητόδρομου.
Παρά την πρόσθετη ισχύ, ακόμη και ο σχεδιασμός των 165 ίππων είναι πλέον σε θέση να ολοκληρώσει ένα εντυπωσιακό συνδυασμό 40mpg, καθώς και τα μικρότερα σχέδια που έχουν υποστεί μηχανήματα είναι ακόμα καλύτερα. Αυτό είναι χάρη στη συμπερίληψη της τεχνολογίας Stop-Start καθώς και της αναγεννητικής πέδησης σε όλη την περιοχή.
Έχει επίσης μια νέα λειτουργία ECO, η οποία περιορίζει τη ροπή του κινητήρα καθώς και τη βελτιστοποίηση του κλίματος που διαχειρίζεται για υψηλότερη απόδοση. Όλα τώρα περιλαμβάνουν ένα ραδιόφωνο DAB καθώς και το Bluetooth ως κοινό επίσης.
Η νέα κοινή τεχνολογία περιλαμβάνει το Hill Begin Assist, ένα νέο σύστημα ESP, τον έλεγχο του ρυμουλκούμενου, καθώς και έναν νέο καθρέφτη ευρείας όψης. Οι εκδόσεις ταξιδιωτών διαθέτουν επίσης ένα σύστημα παρακολούθησης πίεσης ελαστικών.
Όπως και πριν, το NV400 θα προσφέρεται με μια σημαντική σειρά διαφορετικών διαμορφώσεων σώματος. Λεπτομέρειες σχετικά με την τιμολόγηση θα προσφερθούν αργότερα μέσα στο έτος.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *