Uncategorized

Η Volkswagen αποκαλύπτει το Oettinger Bodykits για το Hot Golf Trio

Η Volkswagen έχει αποκαλύψει ένα τρίο των bodykits που δημιουργήθηκε από την Oettinger για τις τρεις παραλλαγές απόδοσης του γκολφ – το GTD, το GTI και το Golf R.
Ο Tuner Oettinger έχει μια μακρά ιστορία τροποποίησης της Volkswagens που εκτείνεται πίσω περίπου 70 χρόνια, οπότε έχει νόημα για το αυτοκίνητο γιγαντιαίο να συνεργαστεί με την επιχείρηση για να προσθέσει λίγο περισσότερο μπαχαρικό στο δημοφιλές hatchback.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

• Οι καλύτερες καυτές καταπακτές είναι ιδανικές τώρα
Όλα τα νέα οπτικά στοιχεία έχουν δημιουργηθεί με έγκριση από την αιολική σήραγγα, οπότε ενώ διαφοροποιούν τα καυτά γκολφ από το υπόλοιπο της σειράς, προωθούν επίσης σε μια μικρή επιπλέον αεροδυναμική απόδοση.
5

Στο μπροστινό μέρος, κάθε αυτοκίνητο παίρνει ένα μεγάλο μπροστινό σούπλα πηγούνι και setup splitter. Το τροποποιημένο πρόσωπο συνοδεύεται από τσαλακωμένες, μυϊκές αναζητήσεις εκτεταμένες νέες φούστες.
Γύρω από το πίσω μέρος του πίσω προφυλακτήρα βλαστάνε ένα εξελιγμένο διάχυτο οπίσθιο διάχυτο και ένα μεγαλύτερο, επαναπροσδιορισμένο σπόιλερ καταπακτών με πτερύγια κάθεται στο πίσω μέρος της οροφής.
• Golf Facelift που έρχεται το 2017: Όλες οι λεπτομέρειες
Ο πίσω διαχύτης φιλοξενεί τη δευτερεύουσα προσθήκη του Oettinger Kit – ένα νέο σύστημα εξάτμισης από ανοξείδωτο χάλυβα με quad exits, τις οποίες η Volkswagen λέει ότι παράγει έναν πιο έντονο, σπορ. Στο Golf R, το νέο κιτ εξαγωγής έρχεται με τον έλεγχο των βαλβίδων, ώστε να μπορείτε να αλλάξετε την ένταση.
Παρά τις πιο σπορ και οι πιο δυνατές σημειώσεις εξάτμισης, τα κιτ δεν εισάγουν αναβαθμίσεις απόδοσης, οπότε το GTD εξακολουθεί να παράγει 181bhp από τον τετρακύλινδρο Turbodiesel 2.0 λίτρων, ενώ οι GTI και R παραμένουν στα 217bhp και 296bhp αντίστοιχα.
Το γκολφ είναι ένα από τα πιο δημοφιλή αυτοκίνητα που πωλούνται στη Βρετανία σήμερα και ενώ τα κιτ προσφέρουν έναν τρόπο να κάνουν καυτές εκδόσεις του πανταχού παρόντος οικογενειακού αυτοκινήτου ξεχωρίζουν, σίγουρα δεν έρχονται φθηνά. Το GTD και το GTI Kit έρχεται τοποθετημένο για £ 3.995, ενώ οι αγοραστές γκολφ θα πρέπει να περάσουν επιπλέον £ 5.225 για τα τσιμπήματα.
Θα ξοδεύετε τόσο πολλά χρήματα για ένα από αυτά τα bodykits; Ενημερώστε μας στα σχόλια.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *