Η Volkswagen ID.3 λαμβάνει νέα ποικιλία αξεσουάρ

Η Volkswagen εισήγαγε μια νέα σειρά προαιρετικών αξεσουάρ για το Electric ID.3 Hatchback, τα οποία προσφέρονται να αγοράσουν στο Διαδίκτυο ή σε μια αντιπροσωπεία VW τώρα.
Μεταξύ των νέων προσθηκών για το ID.3 είναι ένα ράφι με ποδήλατο. Είναι slots σε μια εγκατάσταση στον πίσω προφυλακτήρα του hatchback, ωστόσο, σε αντίθεση με το υπάρχον ράφι ποδηλάτων για το ID.3, επιτρέπει επίσης να αποκτήσει πρόσβαση στην εκκίνηση του αυτοκινήτου όταν είναι συνδεδεμένη.

Τα καλύτερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα και φορτηγά για να πάρουν το 2022

Το νέο ράφι ποδηλάτων του ID.3 διατιμάται σε £ 1.470, συμπεριλαμβανομένης της τοποθέτησης καθώς και είναι συμβατό με κάθε έκδοση του EV, εκτός από εκείνες που είναι εξοπλισμένες με την μπαταρία Pro S 77kWh.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Οι αγοραστές έχουν επίσης την επιλογή τους για κάποια νέα καπάκια καθρέφτη πόρτας είτε σε γυαλιστερό μαύρο είτε σε ίνες faux-άνθρακα. Τα έξοδα ξεκινούν από £ 181 καθώς και £ 191,50 αντίστοιχα, καθώς και και οι δύο μπορούν να καθοριστούν με σημάδια κύλισης για επιπλέον £ 247 (συμπεριλαμβανομένης της τοποθέτησης).
Τέλος, οι αγοραστές μπορούν επίσης να επιλέξουν τώρα από δύο είδη εσωτερικών χαλιών δαπέδου, κατασκευασμένα είτε από χαλί είτε από καουτσούκ. Ο πρώτος διατιμάται σε £ 204, ενώ ο τελευταίος κοστίζει £ 188.
Η Volkswagen μόλις πρόσφατα έριξε το κόστος εκκίνησης του ID.3 σε £ 28.670 στο Ηνωμένο Βασίλειο, χάρη στην εισαγωγή ενός λιγότερο ισχυρού ηλεκτρικού κινητήρα 143bhp καθώς και προδιαγραφής ζωής στο επίπεδο.
Το νέο μοντέλο βάσης τροφοδοτείται από ένα πακέτο μπαταρίας 58kWh, το οποίο χρησιμοποιεί μια μέγιστη ποικιλία 263 μιλίων, με βάση τα δεδομένα δοκιμών WLTP. Όταν συνδέεται με ένα γρήγορο φορτιστή 100kW DC, τα κύτταρα μπορούν επίσης να χειριστούν ένα τέλος 80 % σε 35 λεπτά.
Τώρα ελέγξτε όλα τα τρέχοντα νέα σχετικά με το καθυστερημένο Volkswagen ID.1 Supermini. Ας καταλάβουμε τις σκέψεις σας στα παρακάτω σχόλια…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *