Η Mercedes εισάγει νέα υπο-μάρκα με C 450 AMG Sport

Η Mercedes συμμορφώνεται με το παράδειγμα της απόδοσης της BMW καθώς και των ποικιλιών της Audi με μια νέα σειρά μοντέλων AMG Sport, που αναπτύχθηκε για να γεφυρώσει το χώρο μεταξύ του Βασικά αυτοκίνητα καθώς και τα πλήρη αιματηρά οχήματα AMG.
Και η μάρκα έχει εισαχθεί με δύο νέα μοντέλα, το C 450 AMG Sport (διαθέσιμο ως σαλόνι καθώς και ως κτήμα) καθώς και το GLE 450 Coupe AMG Sport, στο Detroit Motor Show.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Περισσότερα μοντέλα αναμένεται να προστεθούν στην ποικιλία σε εύθετο χρόνο.
Ο Tobias Moers, πρόεδρος της AMG, δήλωσε στο CAR αποκαλύπτει ότι “αν το C 63 AMG είναι Batman, τότε το C 450 AMG Sport είναι Robin. Η δυναμική θα είναι εντελώς από την AMG – το τιμόνι, το μπροστινό και τον πίσω άξονα, η αντιμετώπιση είναι όλοι μας. Είναι μια μέθοδος για να φέρει το εμπορικό σήμα καλύτερο στον πελάτη. ”
Το C 450 AMG Sport καθώς και το GLE 450 Coupe AMG Sport λειτουργούν και μια αναβαθμισμένη έκδοση του υπερτροφοδοτούμενου κινητήρα V6 329BHP 3.0-λίτρων, με τον πρώτο να πάρει 367bhp καθώς και το τελευταίο 369BHP. Αυτό εξακολουθεί να αφήνει ένα σημαντικό χώρο στο 469bhp C 63 AMG καθώς και 503bhp C 63 AMG S.
6

Εκτός από τους αναβαθμισμένους κινητήρες, τα μοντέλα χρησιμοποιούν 4Matic τετρακίνηση, καθώς και καινοτομία ανάρτησης από το C 63 AMG S.
• Διαβάστε την εκτεταμένη αναθεώρηση της Mercedes C-Class
Το C 450 AMG Sport αποστέλλεται 0-62mph σε 4,9 δευτερόλεπτα-εκκρεμείς, ωστόσο, κάποια μέθοδος εκτός από τα τέσσερα δευτερόλεπτα του C 63 AMG S. Η έκδοση Estate είναι ένα δέκατο του δεύτερου πιο αργού, στα 5,0 δευτερόλεπτα.
Το οικονομικό κλίμα των καυσίμων είναι αξιοσέβαστο στα 37,0 mpg, ενώ οι εκπομπές είναι 178g/km. (Τα στοιχεία της περιουσίας είναι 36,6 mpg καθώς και 180g/km).
Μεταξύ των διαφορών styling είναι μια ενιαία μπάρα σε μια μάσκα καρφίτσες, καθώς και τα ρουθούνια προφυλακτήρα του σώματος και όχι το μαύρο του μοντέλου πλήρους λίπους AMG.
6

“Τα νέα μοντέλα αθλητισμού αντιπροσωπεύουν μια πειστική πρόταση για τους πελάτες μας: η αυθεντική καινοτομία αθλητικών οχημάτων γίνεται προσβάσιμη, ελκυστική για μια ακόμη ευρύτερη πελατεία παγκοσμίως”, δήλωσε ο Moers. “Για όλη τη δυναμική μας ανάπτυξη, παραμένουμε αληθινά στην απαίτηση ασφαλιστικής επωνυμίας για την” οδήγηση “.”
Δεν υπάρχει ακόμη καμία λέξη για το αν η Mercedes θα πάρει ένα φύλλο από το βιβλίο της BMW με μοντέλα ντίζελ υψηλής απόδοσης (όπως το BMW X6 M50D) που φέρει το σήμα AMG, ωστόσο θα φαινόταν μια ορθολογική επέκταση της μάρκας.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *