Uncategorized

Το New McLaren Speedtail Hyper-GT φθάνει στο McLaren McLaren

, αποκάλυψε ότι η ανάπτυξη του νέου hypercar speedtail έχει ολοκληρώσει, με τον πνευματικό διάδοχο της εταιρείας στην αρχική McLaren F1 να επιτύχει μια στοχοθετημένη κορυφαία ταχύτητα 250mph σε δοκιμές.
Ο νέος αντίπαλος Bugatti Chiron ήταν στα χέρια των μηχανικών της McLaren στο διαστημικό κέντρο Kennedy στη Φλόριντα των ΗΠΑ και η εταιρεία δηλώνει ότι το νέο αυτοκίνητο είναι ικανό να τρέχει σταθερές υψηλής ταχύτητας. Ο κατασκευαστής Supercar με βάση το Woking αποκάλυψε ότι το VMAX 250mph επιτεύχθηκε πάνω από 30 φορές στον διαστημικό διαδρόμου της εγκατάστασης.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

• Τα καλύτερα hypercars
Με την ανάπτυξη τώρα, η McLaren λέει ότι οι πρώτες ταχύτητες αναπτύσσονται στο Woking Ideal τώρα, με μια παραγωγή 106 παραδειγμάτων που σχεδιάζονται – τον ίδιο αριθμό με το F1. Καθισμένος στο σταθερό “Ultimate Series” της McLaren, το Speedtail ενώνει το Senna και πριν από το 2025, ένα νέο αυτοκίνητο που λειτουργεί ως αντικαταστάτης για το P1.
34
Σχετικά με τη διαφήμισή μας adsclose

Το Speedtail τιμολογείται από την McLaren ως «hyper-GT» και το χαρακτηριστικό της standout ζει μέχρι αυτή τη χρέωση (και φέρνει γενεαλογία από το F1) επειδή το αυτοκίνητο είναι τριών θέσεων. Ο αυτοκινητιστής τοποθετείται κεντρικά, με δύο επιβάτες πίσω και από τις δύο πλευρές – αν και σε αντίθεση με το F1, το κάθισμα του αυτοκινητιστή του Speedtail μπορεί να έχει πρόσβαση από κάθε πλευρά, λόγω της έλλειψης εργαλείων.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *