“Η συμφόρηση θα μπορούσε να κοστίσει το Ηνωμένο Βασίλειο £ 307δις, έτσι τι γίνεται με ένα πρόγραμμα αγροτεμαχίας;”

Το πρόβλημα της συμφόρησης είναι μεγάλο και αυξάνεται. Το 1960, 41 εκατομμύρια λαοί ζούσαν στις αστικές περιοχές της Βρετανίας. Σήμερα, 54 εκατομμύρια ή πολλά άλλα θεωρούνται αστικοί. Πολλοί είναι ενήλικες με αυτοκίνητα, χρησιμοποιώντας δίκτυα σταθμών πόλεων – που δεν θα αναπτυχθούν με τον ίδιο ρυθμό.
Αυτός ο εφιάλτης υπερβολικής διόρθωσης που έχουμε δημιουργήσει για τον εαυτό μας θα επιδεινωθεί. Η αγροτική/αστική έξοδος συνεχίζεται. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι εκτιμήσεις λένε ότι η συμφόρηση θα μπορούσε να κοστίσει το Ηνωμένο Βασίλειο £ 307δις κατά την επόμενη δεκαετία περίπου.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου μπορεί τουλάχιστον να ενθαρρύνει τις επιχειρήσεις και τα άτομα να εκκενώσουν τα ασπρόμαυρα που έχουν πέσει στην κυκλοφορία που έχουν φτάσει στο σημείο θραύσης. Τι θα λέγατε για ένα επαναστατικό πρόγραμμα αγροτεμαχίας, ξεκινώντας από τη μεταφορά του προσωπικού του σε αγροτική θέση; Τα μεγάλα φιλανθρωπικά ιδρύματα, οι τράπεζες και τα ερευνητικά κέντρα πρέπει να κάνουν το ίδιο.
• Το Λονδίνο είναι η χειρότερη πόλη της Ευρώπης για κυκλοφοριακή συμφόρηση
Επίσης, η κυβέρνηση θα είναι, μετά το Brexit, είναι εντελώς ελεύθερη να επιδοτήσει τη μετεγκατάσταση σε αγροτικές περιοχές όπου οι δρόμοι συχνά δεν χρησιμοποιούνται, τα εμπορικά και οικιστικά ακίνητα είναι σημαντικά φθηνότερα και ο χώρος δεν αποτελεί πρόβλημα. Δεν είναι δυνατή η προσπάθεια να οδηγήσει και να αγοράσει ένα σπίτι στο Λονδίνο, όπου ο χώρος στάθμευσης μπορεί να κοστίσει £ 5 την ώρα, υπάρχουν λίστες αναμονής έως και 50 ετών για τα σπίτια των συμβουλίων και ένα ιδιωτικό σπίτι μπορεί να κοστίσει μέχρι £ 55 εκατομμύρια; Σκεφτείτε το Norfolk! Ή ένα αυτοτελές νησί της Σκωτίας για μόλις £ 1,95 εκατομμύρια.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *