Ο Mark Higgins κατακτά το Isle of Man TT στο New Subaru

“Ποτέ δεν χρονομετρήσαμε πόσο καιρό κράτησε, πιθανώς δύο δευτερόλεπτα μέγιστη. Ήταν πραγματικά ένα κομμάτι θολών πραγματικά. ” Καθίζω δίπλα στον Mark Higgins, τριών φορές πρωταθλητή βρετανικού ράλι, σε ένα Subaru BRZ- και αυτή είναι η μέτρια αποχώρησή του για τη μεγαλύτερη «στιγμή» της καριέρας του. Το λέει με ένα χαμόγελο και όχι ένα τρεμόπαιγμα φόβου στα μάτια του, καθώς περνάμε το ακριβές σημείο στο νησί του ανθρώπου TT, όπου η ταλάντωση πραγματοποιήθηκε πριν από τρία χρόνια.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

“Άρχισε να πηγαίνει πλάγια εδώ και σταμάτησε να πηγαίνει αριστερά και δεξιά σε αυτό το δρόμο”, μας λέει, δείχνοντας μια διασταύρωση 200 μέτρων μπροστά. “Το μόνο που προσπαθούσα να κάνω ήταν να μείνω εστιασμένο και ανεξάρτητα από την κατεύθυνση που το αυτοκίνητο έδειχνε κρατήστε τους τροχούς που δείχνουν ευθεία.
“Το περιστατικό Bray Hill ήταν καλό για τη δημοσιότητα, αλλά μάθαμε ένα πάρα πολύ από αυτό. Βασικά, η πίσω αριστερή ανάρτηση έπεσε σύντομα όταν χτύπησα ένα χτύπημα – τα ποδήλατα μπορούν να παραμείνουν δεξιά και να αποφύγουν το χτύπημα, αλλά δεν μπορούσαμε, δεν υπάρχει αρκετός χώρος. ”
Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο για να μάθετε τι μοιάζει με ένα δεξαμενόπλοιο 150 μίλια / ώρα, μαζί με το πιο πανέμορφο κομμάτι ελέγχου αυτοκινήτων που πιθανόν να δείτε. Παρά το πινέλο του με το θάνατο, ο Higgins κατάφερε να θέσει το ρεκόρ για ένα αυτοκίνητο παραγωγής γύρω από το Isle of Man TT, με μέσο όρο 115,36 μίλια / ώρα για το μάθημα 37,7 μιλίων. Το 2014 είναι και πάλι για να πάει ακόμα πιο γρήγορα.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *