Τα νέα και αυξημένα πρόστιμα για τα αδικήματα οδήγησης τίθενται σε ισχύ (ενημερωμένα)

Οι αυτοκινητιστές που θεωρούνται ότι είναι το γήπεδο της μεσαίας λωρίδας ή του χώρου αποσκευών τριών σημείων στην άδειά τους και τα $ 100 επί τόπου από σήμερα, με τα αδικήματα τώρα με τα αδικήματα τώρα που πέφτει κάτω από την απρόσεκτη ποινή οδήγησης.
Εν τω μεταξύ, τα πρόστιμα για άλλα αδικήματα κυκλοφορίας, όπως η οδήγηση χωρίς ζώνη ασφαλείας και η χρήση κινητού τηλεφώνου στο τιμόνι, θα αντιμετωπίσουν επίσης αυστηρότερες ποινές. Αυτά θα έρθουν τώρα με πρόστιμο £ 100, από την αρχική ποινή £ 60.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Και ο καθένας που έπιασε την οδήγηση χωρίς ασφάλιση θα αντιμετωπίσει τώρα ποινή £ 300, σε αντίθεση με τα £ 200 που δόθηκε προηγουμένως.
Η αστυνομία θα δοθεί επίσης εξουσίες για την έκδοση πρόστιμα εν κινήσει σε οδηγούς που διαπιστώνεται ότι χρησιμοποιούν τη λανθασμένη λωρίδα σε μια κυκλική διασταύρωση ή δεν δίνουν τη θέση τους σε μια διασταύρωση T.
Νέα πρόστιμα οδήγησης
Τύπος σημείων
Αποτυγχάνοντας να δώσουμε τη θέση του, να αποκρύπτονται την πλάκα αριθμού, να σταματήσουν τον σκληρό ώμο, να χρησιμοποιήσουν την κατάχρηση προβολέων, να ακούγονται το κέρατο τη νύχτα £ 50non-endorsable ειδοποίηση σταθερής ποινής (όπου ο οδηγός δεν λαμβάνει πόντους στην άδειά τους)
Χρησιμοποιώντας ένα κινητό κατά την οδήγηση, επιτάχυνση, αντιστροφή σε έναν αυτοκινητόδρομο, αποτυγχάνοντας να σταματήσει σε ένα κόκκινο φως £ 100Endorsable σταθερή ποινή (εκδοθείσα σημεία)
Παράλειψη εμφάνισης φορολογικού δίσκου, χωρίς να φοράτε ζώνη ασφαλείας κατά την οδήγηση, οδήγηση χωρίς πιστοποιητικό MOT 100Non-Endorsable Σταθεροποιήσιμη Ειδοποίηση ποινής
Παράλειψη προσδιορισμού του οδηγού £ 200ENDORSable Σταθερή ποινή παραβίασης
Οδήγηση χωρίς ασφάλιση τρίτων £ 300ENDORSABLE σταθερές ποινές

Η κυβέρνηση ελπίζει ότι τα σχέδια θα βοηθήσουν να σταματήσει η απρόσεκτη οδήγηση, ενώ παράλληλα θα επιτρέψει στην αστυνομία να ασχοληθεί με κάποια αδικήματα κυκλοφορίας χωρίς να περάσει από τα δικαστήρια. Ωστόσο, οι οδηγοί θα εξακολουθούν να είναι σε θέση να αμφισβητήσουν κάθε πρόστιμο μέσω των δικαστηρίων.
Ο υπουργός Οδικής Ασφάλειας Stephen Hammond δήλωσε: “Οι απρόσεκτοι οδηγοί είναι μια απειλή και η αμέλεια τους θέτει σε κίνδυνο τις αθώες ζωές των ανθρώπων. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο διευκολύνουμε την αστυνομία να αντιμετωπίσει τους οδηγούς προβλημάτων, επιτρέποντάς τους να εκδώσουν αμέσως μια σταθερή ειδοποίηση ποινής και όχι να χρειάζεται να παίρνουν κάθε δράστη στο δικαστήριο.
“Αυξάνουμε επίσης τις κυρώσεις για μια σειρά αδικημάτων οδήγησης σε ένα επίπεδο που αντικατοπτρίζει τη σοβαρότητά τους και τα οποία θα εξασφαλίσουν ότι είναι συνεπείς με άλλα παρόμοια ποινή ποινής”.
Υπήρξαν ανησυχίες ότι, δεδομένου ότι ο αριθμός της αστυνομίας της τροχαίας μειώθηκε από το ποσοστό του 2003 6.902 έως 4.608, οι νέοι κανόνες είναι απίθανο να κάνουν μεγάλη διαφορά στην οδική ασφάλεια.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *