Uncategorized

Το Land Rover παράγει εφάπαξ αμυντικό Paul Smith

της εικονικής αμυντικής μπορεί να τελειώσει, ωστόσο η Land Rover δεν ολοκληρώνεται με το παλιό χρονομετρητή ακόμα. Εκτός από το σχεδιασμό ειδικής έκδοσης που ανακοινώθηκε προηγουμένως, η Land Rover συνεργάστηκε με τον βρετανό σχεδιαστή Sir Paul Smith για να παράγει ένα σχεδιασμό προσαρμογής.
Κατασκευασμένο από τις νεοεισερχόμενες ειδικές λειτουργίες οχημάτων της Land Rover, ο εφάπαξ αμυντικός έχει κατασκευαστεί πλήρως στις προδιαγραφές του Sir Paul, καθώς και στην οθόνη στο κατάστημα σχεδιαστών στην οδό Albemarle στο Mayfair του Λονδίνου. Ο σχεδιαστής είναι ένας μακροχρόνιος ενθουσιώδης Land Rover, που κατέχει μια σειρά από τα χρόνια.
8

Τα εξωτερικά πάνελ του προσαρμοσμένου 4×4 είναι βαμμένα σε 27 διαφορετικά χρώματα, όλα επιλεγμένα μεμονωμένα για διαφορετικούς λόγους. Το κίνητρο τραβήχτηκε σε ό, τι από τη βρετανική ύπαιθρο έως τους υπερασπιστές που χρησιμοποίησαν οι ένοπλες δυνάμεις. “Επιθυμούσα βαθιά πλούσια χρώματα, ωστόσο ακριβώς την ίδια στιγμή, τους ήθελα να συνεργαστούν, αλλά να είναι εκπληκτικά.” Είπε ο Σμιθ.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Το χρηστικό εσωτερικό του αμυντικού δεν έχει μείνει μόνος του. Επεξεργάζεται: “Αυτό είναι ένα συνολικό εφάπαξ. Ήθελα να δώσω σε αυτόν τον αμυντικό ένα αίσθημα πολυτέλειας, γι ‘αυτό χρησιμοποίησα ένα μείγμα από δέρμα καθώς και υλικό για τα καθίσματα. Χρησιμοποίησα πραγματικά το υλικό που το στυλ για το Maharam, την αμερικανική εταιρεία ταπετσαρίας. ”
8

Εκτός από την ειδική ταπετσαρία, υπάρχει μια σειρά από στυλ “γλωσσών σε μάγουλο” αγγίζει διακεκομμένες για την καμπίνα. Για παράδειγμα, μια ζωγραφισμένη με το χέρι μέλισσα στην οροφή, προφανώς μια σύσταση για την κληρονομιά του αυτοκινήτου, καθώς και ένα ακόμη νεύμα για την επιρροή της υπαίθρου.
Παρόλο που ο αμυντικός αυτός παρήχθη ως βιτρίνα στυλ για τη συλλογή του Sir Paul, είναι μέρος ενός ετήσιου γεγονότος της κατάρρευσης του σκληρού off-roader μετά από 67 χρόνια παραγωγής σε μια σειρά μορφών, μαζί με τρεις προηγούμενες ανακοινώσεις ειδικές εκδόσεις. Θα αντικατασταθεί από ένα νέο σχέδιο στα μέσα του 2016.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *