Uncategorized

«Η ευθύνη μας προς τους νέους οδηγούς είναι σύντομη»

Είναι ένας σημαντικός μήνας για την οικογένεια Fowler. Ο δρόμος μας έχει πολύ πιο γεμάτο λόγω των δίδυμων αγοριών μας που περνούν τις δοκιμές οδήγησης τους μέσα σε λίγες εβδομάδες. Παίρνει ακόμη πιο απασχολημένο όταν οι σύντροφοί τους «μόλις πέρασαν» έρχονται επίσης γύρω.
Αυτό έχει ξεκινήσει μια φρενίτιδα της αυτοκινητοβιομηχανίας, την πρόσθετη δαπάνη και τη γονική ανησυχία, με δύο παλικάρια και τη νέα τους ελευθερία. Παραμένει ένα από τα μεγαλύτερα συναισθήματα στον κόσμο, με την ευκαιρία να εξερευνήσετε νέους τόπους και να αυξήσετε την κοινωνική δραστηριότητα. Το θυμάμαι καλά.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Εντατικά μαθήματα οδήγησης: Ο τελικός οδηγός
Υπάρχουν πολλά που μπορώ να κάνω για να βοηθήσω, ασκώντας αυτό που κηρύττουμε στις σελίδες αυτού του περιοδικού. Για παράδειγμα, έχω αντικαταστήσει την αμφισβητήσιμη επιλογή ελαστικών που αποφάσισαν οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες με το Continental Continental. Η μάρκα σάρωσε το διοικητικό συμβούλιο στις δοκιμές ελαστικών μας πέρυσι. Έχω επίσης τοποθετήσει Cams NextBase Dash και στα δύο αυτοκίνητα τους (αυτές οι συσκευές είναι και πολλοί νικητές του βραβείου Auto Express).
Όσον αφορά τα ίδια τα παλικάρια, είναι και οι δύο υπογεγραμμένες έως τις εκτιμήσεις του IAM Roadsmart Young Driver (μαζί με την μεγαλύτερη κόρη μου, που οδηγεί εδώ και μερικά χρόνια). Όλοι είναι πρόθυμοι να επεκτείνουν τη μάθηση τους και να δουν τα οφέλη – όπως κάνω – να στοχεύουν στην πλήρη συμμετοχή του IAM Roadsmart για να τους κάνουν καλύτερους οδηγούς, καθώς και πιθανές ασφαλιστικές εξοικονόμηση.
Είναι ζωτικής σημασίας να οπλίσουμε νέους οδηγούς με τα εργαλεία που χρειάζονται για να παραμείνουν ασφαλή στους δρόμους, από την άποψη των αυτοκινήτων που οδηγούν καθώς και τη στάση του ατόμου πίσω από το τιμόνι.
• Το ιστορικό της δοκιμής οδήγησης
Αλλά μιλώντας με τα παλικάρια μου και τους φίλους τους, λένε ότι έχουμε ένα σύστημα που είναι καλό στην παραγωγή μιας δοκιμής που είναι όλο και πιο δύσκολο να περάσει (όχι κακό πράγμα), αλλά στη συνέχεια βυθίζονται στους δρόμους χωρίς περαιτέρω υποστήριξη. Δεν υπάρχουν ηλεκτρονικά εργαλεία για να συνεχίσουν τις ερωτήσεις μάθησης ή να απαντήσουν σε ερωτήσεις και καμία καθοδήγηση για το πώς να αγοράσετε ένα αξιοπρεπές αυτοκίνητο, να το διατηρήσετε ασφαλές και καλά συντηρημένο.
Τα στατιστικά στοιχεία που περιβάλλουν νέους οδηγούς μιλούν από μόνα τους. Πρέπει να γίνουν περισσότερα για να τους κρατήσετε ασφαλείς. Θα θέλαμε το DVLA να επεκτείνει την ευθύνη του πέρα ​​από την ημέρα που οι άνθρωποι περνούν τη δοκιμή τους.

Συμφωνείτε με τον Steve; Πιστεύετε ότι πρέπει να γίνουν περισσότερα για να υποστηρίξετε νέους οδηγούς; Ενημερώστε μας τις σκέψεις σας παρακάτω …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *