Uncategorized

Η Porsche και η Lucasfilm αποκαλύπτουν την Concept Starfighter

Porsche και Lucasfilm δημιούργησαν μια ιδέα για το Star Wars Episode VIII: Η άνοδος του Skywalker, που ονομάζεται Tri-Wing S-91x Pegasus Starfighter. Πρόκειται να αποκαλυφθεί στην παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας στο Λος Άντζελες στις 16 Δεκεμβρίου 2019.
Ο Michael Maur, αντιπρόεδρος της Porsche για το Styling, λέει ότι η ιδέα Tri-Wing συνδυάζει τα σχεδιαστικά στοιχεία του φανταστικού σύμπαντος Star Wars με αυτά του σημερινού μοντέλου παραγωγής Porsches. Είπε: “Το βασικό σχήμα της καμπίνας, το οποίο στρέφεται προς τα πίσω, και μια εξαιρετικά διακριτική τοπογραφία από τη γραμμή μύγας του πιλοτηρίου στους στροβίλους καθιερώνουν οπτικές παραλληλίες με το διάσημο σχέδιο του 911 και του Taycan”.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

• Τα μεγαλύτερα σχέδια αυτοκινήτων όλων των εποχών
Η Porsche εφάρμοσε το σχεδιασμό του Four-Point Day-Time Running Light στον κώνο της μύτης του φανταστικού διαστημόπλοιου, ενώ οι υψηλές προσλήψεις θυμίζουν τις εισόδους που βρίσκονται στις σημερινές πλευρές του Boxster. Το πίσω Louvres του Pegasus Starfighter και το ενσωματωμένο φως φρένων υψηλού επιπέδου εμπνεύστηκαν από την τρέχουσα γενιά 911, ενώ το πίσω Aerofoil αθλητικό το εμπορικό σήμα του εμπορικού σήματος πλήρους πλάτους φωτός πλάτους.
Το πιλοτήριο του Tri-Wing S-91x Pegasus Starfighter εμπνέεται επίσης από τα κριτήρια σχεδιασμού της Porsche. Τα όργανα χρησιμοποιούν προσαρμοσμένες εκδόσεις των γραφικών της γερμανικής μάρκας, ενώ η χαμηλή θέση καθισμάτων και τα καθίσματα αγκαλιάζοντας το σώμα θυμίζουν το Porsche 918 Spyder.
6

Το μοντέλο Scale Starfighter θα εμφανιστεί παράλληλα με το Porsche Taycan στην πρεμιέρα του LA του Star Wars Episode VIII. Ο Kjell Gruner, επικεφαλής του μάρκετινγκ της Porsche, δήλωσε: “Το συνεργατικό μας έργο με το Star Wars πηγαίνει τέλεια με την έναρξη του Taycan. Οι ομάδες σχεδιασμού έφεραν μαζί τους διαφορετικούς κόσμους της Porsche και του Star Wars για να κάνουν ένα πολύ ιδιαίτερο δώρο για τους οπαδούς των δύο εμπορικών σημάτων. ”
Τι κάνεις από την ιδέα του Starfighter της Porsche; Ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *