Ψηφίστε για το γκαράζ της χρονιάς σας με το Automobile Reveal

Η Automobile Reveal έχει συνεργαστεί με τους κώδικες κινητήρα της αγοράς για να ανακαλύψετε το καλύτερο γκαράζ στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων που έχουν πάρει υπηρεσία πρώτης κατηγορίας από το γκαράζ τους μπορούν τώρα να πάνε στο διαδίκτυο για να μπουν σε αυτό στο διαγωνισμό γκαράζ του έτους.
Τα κορυφαία γκαράζ από κάθε μία από τις περιοχές του Ηνωμένου Βασιλείου θα έχουν επιλεγεί για το βραβείο Nationwide Garage of the Year, το οποίο θα διαδοθεί τον Ιούνιο στα καλύτερα αυτοκίνητα και τα φορτηγά του Ηνωμένου Βασιλείου, καθώς και το εργαστήριο εργασίας επισκευής.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

• 2014 νικητές του γκαράζ της χρονιάς
Οι ηλεκτρονικές αξιολογήσεις θα καταλάβουν 11 περιφερειακούς νικητές με δικαστές που επιλέγουν στον εθνικό πρωταθλητή καθώς και επιλαχόντες που θα έχουν τα βραβεία τους στα αυτοκίνητα αποκαλύπτουν αυτοκίνητα και τελετή βραβείων φορτηγών της χρονιάς τον Ιούνιο.
Ο επικεφαλής των κινητικών κωδικών, ο Mark Terry δήλωσε «αφήνοντας τις αξιολογήσεις του Διαδικτύου για τα γκαράζ σε ολόκληρο το δίκτυο του Ηνωμένου Βασιλείου, οι πελάτες βοηθούν να επισημάνουν τις εξαιρετικά καλύτερες υπηρεσίες στην περιφερειακή περιοχή τους καθώς και με τη σειρά τους, αυτό οδηγεί σε απαιτήσεις σε ολόκληρο τον κλάδο».
Απλά πηγαίνετε στο www.motorcodes.co.uk για να αφήσετε μια αξιολόγηση του πολύ αγαπημένου γκαράζ σας.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *