Uncategorized

Οι τιμές και οι προδιαγραφές της Hyundai i20 ανακοίνωσαν

για το νέο Hyundai i20, το οποίο ξεκινά από £ 9.995. Το μοντέλο Facelifted έχει πιο έντονες γραμμές για να το ενημερώσει με την υπόλοιπη σειρά Hyundai, ενώ προσφέρονται επίσης βελτιωμένες οικονομίες και εκπομπές.
Τα μεγάλα νέα είναι το ολοκαίνουργιο «μπλε» 74bhp 1.1 CRDI τριών κυλίνδρων ντίζελ. Είναι ο ίδιος κινητήρας τοποθετημένος στο Kia Rio, αλλά έχει περαιτέρω βελτιωθεί για να γίνει το πιο αποτελεσματικό μη ηλεκτρικό αυτοκίνητο που πωλείται. Με ένα εγχειρίδιο έξι ταχυτήτων, παράγει 84g/km του CO2 και έχει εντυπωσιακό συνδυασμένο ποσοστό οικονομίας καυσίμου 88,3 mpg.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Θα προσφερθεί επίσης και δύο πετρελαιοκινητήρες και δύο βενζινοκινητήρες. Η τετρακύλινδρο βενζίνη των 84bhp 1,2 λίτρων είναι η μικρότερη, παρέχοντας 57,6mpg και 114g/km CO2, ενώ η βενζίνη 99bhp 1,4 λίτρων επιστρέφει 54,3 mpg και 122g/km και το diesel 89bhp 1,4 έχει σχήματα 76,3mpg και 96g/ KM.
Το i20 θα προσφερθεί σε τέσσερα επίπεδα: κλασικά, μπλε, ενεργό και στυλ. Το κλασικό έχει κλιματισμό, απομακρυσμένο κεντρικό κλείδωμα, ηλεκτρικά μπροστινά παράθυρα και έξι πρότυπα αερόσακων. Προσφέρει επίσης ESP, ένα ύψος και να φτάσει σε ρυθμιζόμενη στήλη διεύθυνσης, υπολογιστή ταξιδιού και cd player τεσσάρων ηχείων με συνδεσιμότητα USB και AUX. Διατιμάται από £ 9.995 και διατίθεται μόνο με το εγχειρίδιο πέντε ταχυτήτων 1,2 λίτρων.
Το μπλε βασίζεται στο κλασικό πέντε πόρτες, αλλά χάνει τον κλιματισμό υπέρ της έξυπνης στάσης και της GO (ISG) και των ελαστικών χαμηλής κυλιόμενης αντοχής. Είναι £ 11.795 και έρχεται μόνο με το εγχειρίδιο έξι ταχυτήτων 1,1 λίτρων.
Το Active spec ξεκινά από £ 10.945 και παίρνει κράματα 15 ιντσών, μπροστινά φώτα και καθρέφτες και προφυλακτήρες με χρώμα του σώματος. Στο εσωτερικό του, υπάρχει ένα δερμάτινο τιμόνι και ο Gearlever, η συνδεσιμότητα Bluetooth με την ενεργοποίηση της φωνής και οι ηλεκτρικά θερμαινόμενοι και πτυσσόμενοι καθρέφτες. Προσφέρεται ως χειροκίνητη βενζίνη 1,2 λίτρων τριών θυρών ή ως πέντε πόρτες και με τους τέσσερις κινητήρες, με την 1,4 βενζίνη να προσφέρεται επίσης με ένα κιβώτιο ταχυτήτων.
Το μοντέλο ναυαρχίδας είναι το στυλ, το οποίο ξεκινά από £ 12.345 και προσφέρεται αποκλειστικά ως πέντε πόρτες. Διαθέτει ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, φώτα ημέρας LED, φώτα αυτοκινήτων και υαλοκαθαριστήρες, οπίσθιους αισθητήρες στάθμευσης, έλεγχο του κλίματος και καθρέφτη με αυτόματη απόσταση. Προσφέρεται με τους βενζινοκινητήρες 1,2 λίτρων και 1,4 λίτρων ή το ντίζελ 1,4 λίτρων.

Το Hyundai i20 κυκλοφορεί τον Μάιο, με το 1,1 CRDI να διατίθεται τον Ιούνιο.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *