Uncategorized

Οι «Lib Dems είναι τόσο ενθουσιασμένοι για να σκοτώσουν τα αυτοκίνητα ντίζελ»

την περασμένη εβδομάδα επέλεξα το μανιφέστο των εκλογών των Φιλελεύθερων Δημοκρατών για λίγη ανάγνωση του ύπνου. Αυτή ήταν μια φτωχή ιδέα, καθώς και όχι με κλωτσιά, με πήρε μάλλον ενοχλητικό, καθώς περιείχε πτυχές της φαντασίας πολύ πιο κατάλληλα για το είδος των βιβλίων που έβλεπα τις νέες κόρες μου κατά τη διάρκεια αυτής της νύχτας.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Η κύρια πηγή του ερεθισμού μου ήταν η άκρη ότι οι πωλήσεις αυτοκινήτων ντίζελ και φορτηγά καθώς και μικρά φορτηγά πρέπει να απαγορευτούν στο Ηνωμένο Βασίλειο από το 2025. Η συμβουλή πολιτικής δεν ήταν εντελώς απροσδόκητη. Αυτό είναι έδαφος ότι οι Lib Dems έχουν τελειώσει πριν.
• Σχέδιο απόρτισης ντίζελ στο Ηνωμένο Βασίλειο
Αλλά ειλικρινά, είναι μια προσβολή σε κάθε επίπεδο. Πρώτον, το χρονοδιάγραμμα είναι ιδιαίτερα τρομακτικό, καθώς και μη ρεαλιστικό. Σταματάει πλήρως να εργάζεται για να αναγνωρίσει την προσπάθεια καθώς και τις επενδύσεις που έθεσε η αγορά για να δημιουργήσει τα σημερινά πετρελαιοκινητήρα που δεν συμβαδίζει με 6 ευρώ, τα οποία δεν είναι υπόχρεοι να αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε είδος χρεώσεων οπουδήποτε στη Βρετανία υπό τις υπάρχουσες προτάσεις καθαρού αέρα.
Δεύτερον, φαίνεται λίγο κατανοώντας την αξία του ντίζελ στο Ηνωμένο Βασίλειο. Όπως επισημαίνει ο διευθύνων σύμβουλος της Εταιρείας Motor Motor, Mike Hawes: “Με το Ηνωμένο Βασίλειο ένας σημαντικός παραγωγός αυτοκινήτων ντίζελ καθώς και κινητήρες, είναι απαραίτητο για μελλοντική ανάπτυξη καθώς και καθήκοντα που παρακινούμε αυτά τα νεότερα, χαμηλής εκκένωσης αυτοκινήτων εκκένωσης στους δρόμους μας. ” Η Jaguar, για παράδειγμα, έχει επενδύσει εξαιρετικά για να δημιουργήσει τις μονάδες Ingenium που χρησιμοποιούνται στο XE, το XF καθώς και το F-PACE.
Και τρίτον, η συμβουλή του Lib Dems θα προσθέσει μόνο τη φήμη του ντίζελ, προκαλώντας περιττό συναγερμό μεταξύ των σημερινών υποψήφιων αγοραστών.
Ας είμαστε σαφείς. Ναι, το μακροχρόνιο μέλλον του Diesel είναι αβέβαιο. Ωστόσο, προσπαθώντας να επιταχύνει την κατάρρευσή του, οι Lib Dems κάνουν μια κακή υπηρεσία σε μια αγορά που λειτουργεί εξαιρετικά δύσκολο να δημιουργήσει δημιουργικές εναλλακτικές λύσεις, καθώς και σε αγοραστές που έχουν μια γκάμα εξαιρετικών, αρκετά καθαρά αυτοκίνητα και φορτηγά που πρέπει να Δεν φοβάστε να επιλέξετε ακόμα.
Τι πιστεύετε για το μέλλον του ντίζελ; Πιστεύετε ότι ο Γκράχαμ έχει δίκιο; Ας καταλάβουμε παρακάτω …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *