“Οι εργαζόμενοι VW είναι οι πιο έξυπνοι άνθρωποι στην επιχείρηση οχημάτων”

είναι από καιρό προφανές ότι η δουλειά του VW σκληρά/παίζει δύσκολα εργαζόμενοι είναι απασχολημένοι, έξυπνοι, πεινασμένοι. Ωστόσο, φαίνεται ότι είναι ακόμη πιο απασχολημένοι, πιο έξυπνοι και πιο πεινασμένοι από ό, τι μας οδηγήθηκε να πιστέψουμε. Το 2014, τους βαθμολογώ τους πιο πολυσύχναστους, πιο έξυπνους και πιο πεινασμένους ανθρώπους στην εταιρεία του στυλ οχημάτων καθώς και την οικοδόμηση.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Το ολοκαίνουργιο, η όγδοη γενιά Passat-που προσφέρεται τον Ιανουάριο από £ 22k-απεικονίζει το σημείο μου. Όταν η επιχείρηση μου έδωσε τα μυστικά σε ένα στόλο τους την άλλη μέρα, η άμεση αντίδρασή μου ήταν «wow, αυτό το όχημα έχει αυξηθεί». Σε ένα έντονο, ένα στρέμματα της άσφαλτο, καθώς και χωρίς άλλα αυτοκίνητα για να το συγκρίνω, ορκίστηκα ότι έβλεπα κάτι τουλάχιστον πέντε μέτρα-παρέχοντας επαρκή φυσικό όγκο για να κερδίσει μια θέση στην περιοχή που καταλαμβάνεται από το 5.2m Mercedes S-Class.
Αλλά η πραγματικότητα είναι ότι σε «μόνο» 4,77 μ., Το Passat 8 δεν είναι τόσο πολύ όσο το Passat 7. Ωστόσο καθώς και η περιοχή εκκίνησης είναι μεγαλύτερη.
Πώς κι έτσι? Φανταστικές αναλογίες καθώς και λεπτή αρχιτεκτονική εργασία από την πολυάσχολη, έξυπνη, πεινασμένη εργαζόμενους στο τμήμα στυλ της Volkswagen, το οποίο σπάνια, αν ποτέ, κλείνει. Ακριβώς πώς το καταλαβαίνω αυτό; Δεδομένου ότι ο Klaus Bischoff μου είπε. ποιός είναι αυτος? Είναι επικεφαλής του στυλ για τη μάρκα Volkswagen, καθώς και τον μπαμπά του φαινομενικά μακρύτερου, ωστόσο, σίγουρα μικρότερο Passat 8.
Το Bisch καθώς και τα νεαρά αγόρια του στυλ, καθώς και οι γυναίκες είναι από τις καλύτερες στον κόσμο στο να εξαπατήσουν το μάτι για να πιστέψουν συγκεκριμένα σχέδια είναι μεγαλύτερα από τα φύλλα spec τους δείχνουν ότι είναι. καθώς και αυτός είναι σχεδόν τόσο μεγάλος με τα λόγια όσο είναι με ένα κουτί κραγιόνια. “Είναι ένα αυτοκίνητο αξίας, όχι ένα αυτοκίνητο κύρους ή ένα αυτοκίνητο υψηλής ποιότητας”, δηλώνει απροσδόκητα.
“Αλλά επειδή είναι μια Volkswagen δεν είναι ένα τυπικό αυτοκίνητο. Είναι ειλικρινές. Έχει ένα στυλ που είναι πολύ περισσότερο από το δέρμα βαθιά. Με το Passat 8 ο αγοραστής παίρνει προηγμένη καινοτομία σε κοστούμι σχεδιαστή. ”
Σε παγκόσμιο επίπεδο, αυτοί οι αγοραστές θα αγοράσουν 3.000 Passats την ημέρα ή ένα εκατομμύριο ετησίως. Έχει από καιρό-καθώς και θα συνεχίσει να είναι-ο καλύτερος πωλητής για τη Volkswagen. Αυτό μπορείτε να στοιχηματίσετε τη ζωή σας, αφού οι πιο πολυσύχναστες, πιο έξυπνοι, πιο πεινασμένοι εργάτες της VW έχουν επιλέξει αυτή είναι η μέθοδος που πρόκειται να είναι. καθώς και σπάνια, αν ποτέ, λάθος.

Είναι οι εργαζόμενοι της VW τους πιο πολυσύχναστους, πιο έξυπνους και πιο πεινασμένους ανθρώπους στην επιχείρηση οχημάτων; Ας καταλάβουμε τι πιστεύετε στα σχόλια παρακάτω ή στο Twitter ή στο Facebook.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *