Η Jaguar Land Rover Data £ 302 εκατομμυρίων για το Q2 2021

Η Jaguar Land Rover έχει καταθέσει τα νομισματικά του αποτελέσματα για το δεύτερο τρίμηνο του 2021, αναφέροντας ζημιά ύψους £ 302 εκατομμυρίων μόνο τους τελευταίους τρεις μήνες.
Η βρετανική μάρκα δηλώνει ότι η ύφεση στα οικονομικά της οφείλεται εν μέρει στην παγκόσμια έλλειψη ημιαγωγών, η οποία απαιτούσε από την επιχείρηση να μειώσει την παραγωγή της-ιδιαίτερα στο εντελώς ηλεκτρικό SUV του I-PACE καθώς και στο άλλο plug-in καθώς και ήπιο -Υυβριδικά ηλεκτροκίνητα οχήματα.

Το Land Rover εισάγει νέο Defender My23 καθώς και νέα ανακάλυψη περιορισμένης έκδοσης

Η JLR αναμένει ότι η έλλειψη θα εξακολουθεί να αποτελεί πρόβλημα στο 2022, ωστόσο αναμένει ότι η περίσταση θα ενισχυθεί κατά τη διάρκεια του υπολοίπου του τρέχοντος έτους.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Το βραχυπρόθεσμο μέλλον της εταιρείας είναι για τον λόγο αυτό που τώρα συνδέεται προσεκτικά με την απόδοση των πωλήσεων του μοντέλου αμυντικού της. Η βρετανική μάρκα έλαβε 32.000 παραγγελίες για τον νέο αμυντικό κατά το δεύτερο τρίμηνο του τρέχοντος έτους, γεγονός που αντιπροσωπεύει σχεδόν το 40 % της τράπεζας αγοράς της για την περίοδο.
Η JLR έλαβε ρεκόρ 125.000 παραγγελιών κατά το δεύτερο τρίμηνο του 2021-καθώς και η επιχείρηση επιθυμεί να αυξήσει τις πωλήσεις ακόμη περισσότερο με την εισαγωγή της πέμπτης γενιάς ποικιλίας Rover. Στην πώληση τώρα, το High-end SUV βασίζεται σε μια ολοκαίνουργια πλατφόρμα, καθώς και θα προσφέρεται με ένα plug-in υβριδικό σύστημα κίνησης. Ένα πλήρως ηλεκτρικό rover έχει επίσης επαληθευτεί για να συμμετάσχει στη σειρά το 2024.
Η Jaguar Land Rover στοχεύει στη μείωση του υλικού εξόδων ανά όχημα που αναπτύσσεται κατά £ 1.000 σε σχέση με το πρόγραμμα του επόμενου έτους, εκτός από την εργασία για να προστατεύσει μια πολύ πιο αξιόπιστη προσφορά ημιαγωγών.
Επίσης, η JLR δαπάνησε 37 εκατομμύρια λίρες αγοράς αγορών αξιολογήσεων εκπομπών CO2 από την Tesla, η οποία βοήθησε να μειώσει τις τυπικές εκπομπές του στόλου της επιχείρησης καθώς και να επιτρέψει την επιχείρηση να αποτρέψει μια χρέωση ύψους £ 89 εκατομμυρίων για να μην ικανοποιήσει το πιο πρόσφατο πρότυπο.
Τώρα κάντε κλικ εδώ για να ελέγξετε όλα τα πιο πρόσφατα νέα για το νέο 2022 Variety Rover…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *