Uncategorized

«Το Hyundai Ioniq 5 κάνει τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα και τα φορτηγά απλούστερα να αποδεχθούν καθώς και να απολαύσουν»

όπως η αγορά αυτοκινήτων και φορτηγών – και, εξίσου σημαντικό, τα αυτοκίνητα και οι αγοραστές φορτηγών καθώς και οι ιδιοκτήτες – συνεχίζουν να πηγαίνουν με πολλά Περισσότερη τροποποίηση, καθώς και να αντιμετωπίσουμε πολύ περισσότερες δυσκολίες από ό, τι θα μπορούσαμε ποτέ να φανταστούμε, ακριβώς πώς κρίνουμε τα ετήσια βραβεία μας έχει επίσης αναθεωρηθεί. Έχει συμβεί με ένα πράγμα στο μυαλό: τι οι άνθρωποι που θα online με (και ιδανικά αγαπούν) τους νικητές μας θέλουν καθώς και απαίτηση από τα αυτοκίνητά τους.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Τι μάθαμε λοιπόν φέτος; Πρώτον, το EV έχει έρθει σε ηλικία. Το Hyundai Ioniq 5 θα ταξιδέψει το καλύτερο μέρος των 300 μιλίων σε μια χρέωση, και στη συνέχεια θα «ανεφοδιάστηκε» από 10 έως 80 τοις εκατό «πλήρες» σε μόλις 18 λεπτά. Είτε μας αρέσει η έννοια των ηλεκτρικών αυτοκινήτων και των φορτηγών είτε όχι (και τα πολλά ακόμα δεν), τα αυτοκίνητα και τα φορτηγά όπως το Ioniq 5 τους καθιστούν απλούστερη στην αποδοχή καθώς και να απολαύσουν.

Νέα βραβεία αυτοκινήτων και φορτηγών 2021: Οι νικητές

Δεύτερον, τα αυτοκίνητα και το στυλ φορτηγών βρίσκονται σε εξαιρετική τοποθεσία με μεγάλη πρωτοτυπία, στυλ, καθώς και έξυπνα χαρακτηριστικά που ενσωματώνονται για να κάνουν νέα αυτοκίνητα και φορτηγά πολύ πιο ελκυστικά από ποτέ.
Στη συνέχεια, υπάρχει η μετατόπιση από τα συμβατικά σχήματα σώματος (αντίο, αντίο Mondeo από το επόμενο έτος) σε SUVs καθώς και τώρα προς τα crossovers. Είναι αυτό που θέλουν οι πελάτες – όπως και ποιοι είμαστε ή η βιομηχανία, να προτείνουμε με αυτό;
Επιπλέον, φτιάξτε ένα αυτοκίνητο και φορτηγό που απευθύνεται σε οδηγούς, καθώς και θα αποκομίσετε τα οφέλη – στις πωλήσεις καθώς και στα βραβεία μας. Δείτε το εκπληκτικό Toyota Gr Yaris, Hyundai i20 N, Alpine A110 καθώς και ακόμη και το πτητικό κίνημα του Bentley – όλοι θα σας κάνουν να χαμογελάσετε.
Τέλος, τα επιχειρηματικά αυτοκίνητα και το φορτηγό εξακολουθούν να είναι εξαιρετικά πολύ πράγμα – ειδικά με τα φορολογικά κίνητρα που προσφέρονται αν επιλέξετε ένα που είναι ένα πλήρες EV ή ένα υβρίδιο. Το ίδιο ακριβώς ισχύει στον προοδευτικά βασικό Van World, όπου έχουμε προσθέσει ένα βραβείο ηλεκτρικού φορέα για το τρέχον έτος.
Ένα τελευταίο σημείο: Η αγορά αυτοκινήτων και φορτηγών δεν είναι τίποτα χωρίς τους ανθρώπους μέσα σε αυτό. Εκτός από αυτό το έτος, καλωσορίζουμε δύο μεγάλους στο αυτοκίνητο αποκαλύπτουν την αίθουσα της φήμης. Ο Adrian Hallmark, Διευθύνων Σύμβουλος της Bentley, ξεπέρασε πρόσφατα την ετήσια λίστα Brit, οπότε συμμετέχει στην αίθουσα Hallowed Hall. Όπως και ο αείμνηστος Richard Parry-Jones, ένας άντρας του οποίου η επιρροή μπορεί να δει σε πολλούς νικητές των βραβείων μας, καθώς και σε ποιον μας λείπει.

Κάντε κλικ εδώ για να ελέγξετε την αξιολόγησή μας για το Hyundai Ioniq 5 …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *