Η νέα Aston Martin Lagonda πετάει την τάξη του οικονομικού κλίματος στο Ομάν

το νέο Aston Martin Lagonda έχει κάνει ντεμπούτο στο διαδίκτυο, με τα αυτοκίνητα και το φορτηγό που εκτίθενται στην άφιξή του στο Ομάν για δοκιμές καυτού καιρού.
Μετά την εικόνα του περασμένου μήνα, αυτή είναι η πρώτη μας κατάλληλη ματιά στο νέο σαλόνι τεσσάρων θυρών V12, που παρατηρείται εδώ σε επίσημες φωτογραφίες που κυκλοφόρησε ο Oman Air, ο οποίος χειρίστηκε το έργο της μεταφοράς του πρωτότυπου.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Είναι ένα κατάλληλο μέρος για να τοποθετήσετε το ανανεωμένο Lagonda με τους ρυθμούς του, καθώς ο σημερινός περιορισμένος Aston Martin θα χρησιμοποιηθεί μόνο για μια ομάδα πελατών της Μέσης Ανατολής σε βάση μόνο για πρόσκληση.
Αναπτύχθηκε από τον αρχηγό του Aston’s Style Marek Reichmann, το εξωτερικό στυλ του αυτοκινήτου δανείζεται σε μεγάλο βαθμό από το διάσημο σχήμα σφήνας του Lagonda του 1976, εκτός από το γεγονός ότι χαρακτηρίζει πολύ πιο σύγχρονες πινελιές που σύστησαν το rapide. Όπως αναφέραμε όταν η νέα Lagonda ήταν για πρώτη φορά ο Μάιος, η γωνιακή μπότα, η οροφή, καθώς και οι πλευρές, επίσης, αποδίδουν επιπλέον νεύμα στο πρωτότυπο που σχεδιάστηκε από το William Towns.
Οι τεχνικές λεπτομέρειες εξακολουθούν να βρίσκονται υπό περιτύλιξη, ωστόσο η κατανόηση της ισχύος θα προέρχεται από τον ίδιο ακριβώς κινητήρα V12 5,9 λίτρων που εξουσιοδοτεί το Vanquish. Αυτό πρέπει να βλέπει τουλάχιστον 565bhp που αποστέλλεται στους πίσω τροχούς μέσω ενός εξατάχυτου αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων, με αποτέλεσμα την κορυφαία ταχύτητα κοντά σε 200 μίλια / ώρα, καθώς και χρόνο 0-62 μίλια / ώρα περίπου πέντε δευτερολέπτων.
Όπως και ο προκάτοχός του του 1976, ο οποίος πρωτοστάτησε στη χρήση των οργάνων LED στο εσωτερικό του, το νέο Lagonda θα χρησιμοποιήσει τα αυτοκίνητα αιχμής και την τεχνολογία στυλ φορτηγών, συμπεριλαμβανομένου του αμάξου των ινών άνθρακα. Υποστηρίζοντας ότι αυτό θα είναι η ίδια ακριβώς πλατφόρμα VH αλουμινίου που στηρίζει όλα τα παρόντα Astons, ωστόσο με ένα τεντωμένο μεταξόνιο για να παράγει πολύ περισσότερο χώρο για τα πόδια στο πίσω μέρος.
Κάθε αυτοκίνητα και φορτηγό θα κατασκευαστεί με το χέρι στο εργοστάσιο Gaydon της εταιρείας χρησιμοποιώντας τις ίδιες εγκαταστάσεις που δημιούργησαν προηγουμένως το One-77 καθώς και κάτω από την αιγίδα του Q από την Aston Martin ‘Special Jobs Division που είναι υπεύθυνη για το CC100 Roadster.
“Είμαστε τόσο ευτυχείς που έχουμε την Lagonda εδώ στο έδαφος για πρώτη φορά, καθώς και το Ομάν είναι το κατάλληλο δοκιμαστικό έδαφος για ένα αυτοκίνητο και φορτηγό που έχει δημιουργηθεί ιδιαίτερα για τους πελάτες της στη Μέση Ανατολή”, σχολίασε ο Neil Slade, γενικός διευθυντής της Aston Martin για τη Μέση Ανατολή καθώς και για τη Βόρεια Αφρική.
Η τιμολόγηση δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί, ωστόσο αναμένει ότι η Lagonda θα λιανικής πώλησης για βόρεια των £ 400.000, με την παραγωγή να περιορίζεται σε περίπου 100. Μια πλήρης έκθεση είναι πιθανό να πάρει τοποθεσία προς το τέλος του τρέχοντος έτους, πριν από τις παραδόσεις το 2015.

Τι πιστεύετε για το νέο Aston Martin Lagonda; Είναι αυτή η ιδανική κατεύθυνση για τη δημοφιλή βρετανική μάρκα; Ας καταλάβουμε στην παρακάτω ενότητα σχολίων …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *