Uncategorized

2016 Fiat 500 Facelift αποκαλύφθηκε: Τιμές, προδιαγραφές και εικόνες

Αυτό είναι το «νέο» Fiat 500; Αλλά δεν είναι το ολοκαίνουργιο μοντέλο που ίσως ελπίζατε. Το Autrobile Retro City παίρνει μια σειρά από αναθεωρήσεις στυλ, καμπίνας και κινητήρα για το 2016 και θα κυκλοφορήσει το Σεπτέμβριο του 2015 από £ 10.890 και κοστίζει μέχρι £ 17.070.
Αυτή η αναζωογονητική μεταγενέστερη ζωή στοχεύει να αναπνεύσει τη νέα ζωή στο οκτώχρονο 500 προτού αντικατασταθεί από ένα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο σε μια νέα πλατφόρμα. Η Fiat έχει βγάλει όλες τις στάσεις για το facelift, υποστηρίζοντας ότι έχουν γίνει τουλάχιστον 1.800 αλλαγές για να βοηθήσουν να ανταγωνιστεί με τους τελευταίους μίνι Hatch και το DS 3.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Τα καλύτερα αυτοκίνητα της πόλης για αγορά τώρα
16

Fiat 500 Facelift: αλλαγές σχεδιασμού
Η Fiat δεν έχει μπερδευτεί με την αποφασιστικά ρετρό φόρμουλα πάρα πολύ, καθώς οι αναθεωρήσεις εξωτερικού στυλ είναι ελάχιστες. Οι κύριοι προβολείς επανασχεδιάζονται με μονάδες Xenon μια επιλογή, ενώ τα φώτα ημέρας αλογόνου αντικαθίστανται με πιο έξυπνα στοιχεία LED. Μια νέα κορυφαία μάσκα διπλής ράβδου συνδυάζεται επίσης με ένα τσίμπημα προφυλακτήρα και πρόσληψη αέρα. Στο πίσω μέρος υπάρχουν νέοι λαμπτήρες LED με σχεδιασμό δακτυλίου, ενώ η επένδυση Chrome Prumper έχει μετακινηθεί χαμηλότερα.
Η FIAT έχει επίσης επεκτείνει τις περίφημα τολμηρές επιλογές προσαρμογής 500 με μια νέα επιλογή περιτυλίγματος αμάξου. Ονομάστηκε «δεύτερο δέρμα», επιτρέπει στους αγοραστές να καλύπτουν τα 500 τους σε μερικά ιδιαίτερα δυναμικά μοτίβα, συμπεριλαμβανομένων όλων, από τη στρατιωτική καμουφλάζ έως το ταρτάν, με επιλογές περιτυλίγματος που εκτείνονται από εύκολα γραφικά ζώνης έως πλήρες καλύμματα σώματος. Υπάρχουν επίσης νέα σχέδια τροχών κράματος και μεγαλύτερη ποικιλία επιλογών χρώματος μέσα και έξω.
Αναβαθμίσεις εσωτερικών χώρων Fiat 500
Μέσα στις αλλαγές είναι πολύ πιο αξιοσημείωτες, με μια ανανεωμένη διάταξη ταμπλό που αναπτύχθηκε γύρω από μια νέα οθόνη ψυχαγωγίας πέντε ιντσών. Στα αυτοκίνητα Pop “Pop”, είναι ένα εύκολο σύστημα με έξι ηχεία και σύνδεση USB/AUX, αλλά στα μοντέλα Lounge του Top-Spec Comes Comes Comes με Bluetooth, DAB, Satnav με τη ζωντανή συνδεδεμένη κυκλοφορία του Tomtom και την ολοκλήρωση του smartphone.
16

Επίσης, ενώ το Pop και το Mid-Range Pop Star sper διατηρούν συμβατικές αναλογικές επιλογές, το σαλόνι Spec έρχεται με μια οθόνη οργάνων TFT επτά ιντσών που μπορεί να προσφέρει πληροφορίες σχετικά με τους τρόπους οδήγησης και όλες τις λειτουργίες UConnect. Αλλού στην καμπίνα, υπάρχουν πολύ περισσότερα υλικά και νέες επιλογές ταπετσαρίας, ενώ επτά αερόσακοι είναι τώρα συμβατικοί σε όλη την περιοχή.

Νέοι κινητήρες και χαμηλότερες εκπομπές
Όλοι οι κινητήρες έχουν τώρα τροποποιηθεί για να πληρούν τους επικείμενους κανονισμούς του Euro 6, με τους 68bhp 1,2 λίτρων και τις δύο εκδόσεις των βενζίνης 0,9 λίτρων Twinair 0,9 λίτρων που είναι διαθέσιμες με το Start/Stop. Το Twinair, που διατίθεται με 85 ή 105bhp, παρέχει εκπομπές CO2 χαμηλότερες από 90g/km και στις δύο μορφές, ενώ ο πρώτος είναι ικανός να συνδυάσει έως και 74,3 mpg.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *