Uncategorized

Το Citroen New C3 Small SUV αποκάλυψε για την ανάπτυξη αγορών

Citroen αποκάλυψε ένα νέο Supermini που εμπνέεται από το SUV ότι ελπίζει ότι θα είναι το αυτοκίνητο για να πάρει το mainstream της μάρκας στην Ινδία, όταν ξεκινάει εκεί στις αρχές του 2022.
Ονομάστηκε New C3, αυτό το μικρό hatchback του τεσσάρων τεσσάρων μέτρων είναι η πρώτη σε μια οικογένεια τριών αυτοκινήτων που αναπτύχθηκαν και αναπτύχθηκαν ειδικά για αναδυόμενες αγορές, όπως η Νότια Αμερική και η Ινδία, όπου η Citroen ξεκίνησε νωρίτερα αυτό το έτος με το C5 Aircross.

Μεταχειρισμένο αυτοκίνητο του έτους 2021: Citroen C3 Aircross

Σχεδόν το ένα τέταρτο της ταχέως αναπτυσσόμενης αγοράς νέων αυτοκινήτων της Ινδίας περιλαμβάνει μικρά hatchbacks και το νέο C3 στοχεύει να αξιοποιήσει αυτό. Θα χτιστεί στο Chennai, ενώ οι εκδόσεις της Νότιας Αμερικής-αγοράς του αυτοκινήτου θα κατασκευαστούν στη Βραζιλία.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Μια εκτόξευση στην Ευρώπη είναι εκτός των χαρτών. Αν και μοιράζεται το όνομα και το τμήμα της αγοράς με το ευρωπαϊκό C3, ο προϊστάμενος Citroen Vincent Cobee έχει τοποθετήσει άφθονη απόσταση μεταξύ αυτής της νέας έκδοσης και του μεγαλύτερου μοντέλου που πωλείται στη Βρετανία επειδή το 2016.
4

“Το C3 είναι το εμπορικό μας όνομα για όλα τα hatchbacks του τμήματος Β σε όλο τον κόσμο, πράγμα που δεν σημαίνει ότι είναι το ίδιο μοντέλο παντού. Αυτό το νέο C3 διαφέρει από την ευρωπαϊκή έκδοση “, εξήγησε.
Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες ομοιότητες μεταξύ αυτού του νέου C3 και ορισμένων από τα μοντέλα που πωλούνται στην ευρωπαϊκή σειρά της Citroen. Κληρονομεί μερικά από τα νεώτερα σχεδιαστικά στοιχεία της μάρκας, αλλά τα εφαρμόζει σε ένα μικρό πακέτο SUV. Σε μήκος 3,98 μέτρων, το νέο C3 γλιστράει σε χαμηλότερο φορολογικό στήριγμα σύμφωνα με τους κανόνες φόρου οδικών οδών της Ινδίας.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *