Η Jaguar συνεργάζεται με τον Waymo για να αναπτύξει τα SUV χωρίς οδηγό SUV

έως και 20.000 αυτο-οδήγηση Jaguar I-Paces πρόκειται να χτυπήσει το δρόμο σε μια νέα υπηρεσία μεταφοράς χωρίς οδηγό.
Η Jaguar Land Rover συνεργάζεται με το Waymo (πρώην το Google Selfriving Vehicle Project) για την παραγωγή εκδόσεων χωρίς οδηγό του I-PACE Electric SUV. Η Waymo θα αγοράσει έως και 20.000 οχήματα καθώς και σε σχήμα τους με την τεχνολογία αυτο-οδήγησης που είναι έτοιμη για παραγωγή.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Το Waymo I-PACES θα χρησιμοποιηθεί αρχικά για δοκιμές στις ΗΠΑ αργότερα φέτος για να συγκεντρώσει αξιοπιστία καθώς και δεδομένα ασφαλείας και για τις δύο επιχειρήσεις, καθώς και ιδιαίτερα για να βοηθήσει την Jaguar με το βασικό I-PACE καθώς και τα μελλοντικά μοντέλα.
7

Μέχρι στιγμής η Waymo είναι η μόνη επιχείρηση με ένα στόλο αυτο-οδήγησης οχημάτων, καθώς και αργότερα φέτος, η εταιρεία θα εισαγάγει την πρώτη υπηρεσία μεταφοράς ταξιδιού στον κόσμο. Τα άτομα θα μπορούν να «ζητήσουν» ένα όχημα μέσω του smartphone τους για να τα μεταφέρουν στον προορισμό τους.
Μετά τις δοκιμές των ΗΠΑ που ξεκινούν αργότερα φέτος, το Waymo I-PACES θα κυκλοφορήσει στη νέα υπηρεσία ταξιδιού του Waymo με την επιχείρηση που ελπίζει να εξυπηρετήσει ένα εκατομμύριο ταξίδια οχημάτων χωρίς οδηγό ανά ημέρα. Η εταιρική σχέση θα ξεκινήσει σωστά το 2020, καθώς και τα τελευταία οκτώ χρόνια – τέσσερα χρόνια που προμηθεύουν οχήματα καθώς και τέσσερα χρόνια προσφέροντας συντήρηση καθώς και επισκευές.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Jaguar Land Rover, καθηγητής Dr. Ralf Speth, δήλωσε: “Με το Jaguar I-Pace έχουμε ένα παγκόσμιο όχημα που έχει πιάσει τη δημιουργικότητα των πελατών σε όλο τον κόσμο. Ο ενθουσιασμός μας για την περαιτέρω προώθηση της σοφής κινητικότητα χρειάζεται επαγγελματίες μακροχρόνιους συνεργάτες. Κατά τη συμμετοχή των δυνάμεων με το Waymo είμαστε πρωτοπόροι για να προωθήσουμε τα όρια της τεχνολογίας. Μαζί θα παρέχουμε την αυτο-οδήγηση Waymo Jaguar I-Pace με τη χάρη, την περιοχή καθώς και με το Eco-Pace που αναμένουν οι πελάτες. ”
Ο John Krafcik, Διευθύνων Σύμβουλος της Waymo, πρόσθεσε: “Ενώ έχουμε επικεντρωθεί στο Waymo για την οικοδόμηση του πιο έμπειρου οδηγού στον κόσμο, η ομάδα στο Jaguar Land Rover έχει δημιουργήσει μια ολοκαίνουργια ηλεκτρική πλατφόρμα μπαταρίας που φαίνεται να θέτει μια νέα βασική ασφάλεια στην ασφάλεια , στυλ καθώς και ικανότητα. Είμαστε βέβαιοι ότι οι αναβάτες της Waymo θα απολαύσουν την ασφαλή, εξαιρετική και ευχάριστη εμπειρία που θα προσφέρει ο αυτο-οδήγηση I-PACE. ”
Το Waymo I-Pace θα εμφανιστεί στο Jaguar Stand στο show της New York Motor της Νέας Υόρκης.
Κάντε κλικ εδώ για τον τελικό οδηγό μας για αυτόνομα οχήματα …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *