Uncategorized

Η Fiat ανακοινώνει την τιμολόγηση για την 120η έκδοση Range

, η Fiat αποκάλυψε τρία νέα μοντέλα στη φετινή μοτοσικλέτα της Γενεύης για να γιορτάσει την 120η επέτειο της εταιρείας. Το 500 Hatch, το crossover 500x και το 500L MPV έχουν όλα τα ενημερωμένα στυλ και την πρόσθετη τεχνολογία με τιμές που ξεκινούν από £ 14.960 για τα 500 και αυξάνονται σε £ 19.495 για τα 500x.
Ως Standard, όλα τα μοντέλα της σειράς 120ης επετείου της Fiat έρχονται με ειδική έκδοση του 120ου ‘, ένα μοναδικό βασικό fob δύο τόνων και ένα σύστημα ψυχαγωγίας επτά ιντσών με Sat-Nav, ενημερώσεις ζωντανής κυκλοφορίας και υποστήριξη για το Apple Carplay και το Android Auto .
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Καλύτερες hatchbacks για το 2019
Το Fiat 500 ‘120th Edition’ έρχεται με βενζινοκινητήρα 1,2 λίτρων 68bhp, διαθέσιμος με χειροκίνητο κιβώτιο πέντε ταχυτήτων ή ημιαυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Οι ενημερώσεις σχετικά με το πρότυπο 500 περιλαμβάνουν μια εργασία βαφής δύο τόνων, ζάντες αλουμινίου με χάλκινο χάλκινο 16 ιντσών, εξωτερική επένδυση Chrome και μαύρη ταπετσαρία με μαύρη ύφασμα.
Η 120η επέτειος της Fiat 500x έρχεται με υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα πυρκαγιάς 1,0 λίτρων. Ο τυπικός εξοπλισμός περιλαμβάνει προβολείς LED, αισθητήρες πίσω στάθμευσης, ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, μαύρα πλευρικά καλούπια και καθρέφτες πόρτας με έγχρωμη πόρτα. Όπως και η καταπακτή των 500, παίρνει επίσης μια εργασία βαφής δύο τόνων, καθώς και ένα επανασχεδιασμένο εσωτερικό με ταπετσαρία με χαλκό.
Ως πρόσθετο όφελος, οι αγοραστές οποιουδήποτε μοντέλου 120ης έκδοσης θα λάβουν συνδρομή έξι μηνών στην Apple Music, δίνοντάς τους πρόσβαση σε μια αποκλειστική λίστα αναπαραγωγής Fiat με τραγούδια από τις προηγούμενες διαφημιστικές εκστρατείες της ιταλικής εταιρείας.
Τώρα διαβάστε την αναθεώρησή μας για το Fiat 500X. Ενημερώστε μας τις σκέψεις σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *