Το ενημερωμένο ντεμπούτο της Dacia Duster με το νέο επίπεδο κινητήρα και το επίπεδο του κινητήρα

ανακοίνωσε αλλαγές στο Duster για το 2016, συμπεριλαμβανομένου ενός ενημερωμένου κινητήρα βενζίνης και ενός νέου επιπέδου κορυφαίου κύρους.
Προσθέτοντας την υπάρχουσα (και μάλλον ηλικιωμένη) 1,6 λίτρων φυσικά αναρροφημένη μονάδα που διατίθεται σε αυτοκίνητα βάσης-Spec, η Dacia εισήγαγε έναν υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 1,2 λίτρων που ωθεί 123bhp. Συμμετέχει στο σεβάσμιο 1,5 DCI Diesel σε Dusters σε περιθώρια ή παραπάνω, και η Dacia ισχυρίζεται την οικονομία καυσίμου και τα στοιχεία CO2 των 46,3 mpg και 138g/km. Αυτό είναι ακόμα ένα αρκετά σημαντικό £ 130 ετήσιο φορολογικό νομοσχέδιο, ωστόσο.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Εξήγησε ο φόρος αυτοκινήτων του Ηνωμένου Βασιλείου/Ved
Μπροστά, το Dacia Duster έχει λάβει ένα ήπιο facelift με νέους, τετραγωνικούς προβολείς πολλαπλών μερών. Αυτό είναι για το εξωτερικό του αυτοκινήτου, αλλά μέσα στο εσωτερικό είχε πολύ περισσότερο από ένα makeover. Όλα τα αυτοκίνητα διαθέτουν νέα ταπετσαρία και ένα νέο φινίρισμα στο ταμπλό – Dark Carbon, με σατέν χρώμιο στην κεντρική κονσόλα και το τιμόνι.
10
Σχετικά με τη διαφήμισή μας adsclose

Ο εξοπλισμός δεν έχει χαθεί ούτε. Το Ambiance Trim και παραπάνω τώρα λαμβάνει το Dab Digital Radio ως πρότυπο, ενώ οι νέοι προαιρετικοί ζάντες αλουμινίου και η προαιρετική ταπετσαρία μερρές προσθέτουν στην εμφάνιση του αυτοκινήτου. Για πρώτη φορά, είναι διαθέσιμοι αισθητήρες στάθμευσης και μια βιντεοκάμερα αντιστροφής – καλά νέα για εκείνους τους φτωχούς Parkers εκεί έξω.
• Καλύτερες διασταυρώσεις
Αλλά αν θέλετε ακόμη και πολύ περισσότερο κιτ, η Dacia σας καλύπτει με το νέο, κορυφαίο ‘Prestige’ Trest. Βρίσκεται στην κορυφή του Laureate και προσθέτει ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, ένα σύστημα ψυχαγωγίας αφής 7 ιντσών και αντιστρέφοντας τη βιντεοκάμερα ως Standard Kit.
10

Οι τιμές για το νέο εύρος Duster εξακολουθούν να ξεκινούν από κάτω από £ 10.000. Ένα βενζινοκίνητο μοντέλο 1,6 λίτρων στο Trim Access με δύο τροχούς ξεκινά τώρα από £ 9.495, με τις τιμές να αυξάνονται σε £ 16.495 για ένα μοντέλο κύρους με το 1,5 DCI και το τετρακίνητο αυτοκίνητο. Τα βιβλία παραγγελιών είναι ανοιχτά τώρα και οι παραδόσεις θα ξεκινήσουν από τον Ιούλιο.
Σας προσελκύει η νέα εμφάνιση και η επένδυση για να αγοράσετε ένα DaCia Duster; Ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *