2023 BMW X1 M35I Το Hot Crossover κατασκοπεύτηκε με πάνω από 300bhp

Το νέο BMW X1 πρόκειται να φτάσει το επόμενο έτος και η βαυαρική μάρκα ετοιμάζει μια έκδοση M35I για να κάνει μάχη με το Mercedes-AMG GLA 35, όπως αποκαλύπτεται, όπως αποκαλύπτεται Σε αυτά τα νέα πλάνα κατασκοπείας.
Οι κατάσκοποι μας έχουν φωτογραφίσει τις επερχόμενες δοκιμές καυτή διασταύρωση μπροστά από μια αναμενόμενη απελευθέρωση του 2023, αποκαλύπτοντας διάφορες επιδόσεις σχεδιασμού.

Νέα BMW x1 XDRIVE25E M Αθλητισμός 2020 Ανασκόπηση

Το νέο X1 θα χρησιμοποιήσει μια ενημερωμένη έκδοση της πλατφόρμας UKL2 της BMW, η οποία στηρίζει το hatchback της σειράς 1. Για το σπορ M35I μοντέλο, η BMW είναι πιθανό να ταιριάζει με τον κινητήρα και το τρέξιμο που βρίσκεται στο M135I Hot Hatch, το οποίο χρησιμοποιεί έναν υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα τεσσάρων κυλίνδρων 2.0 λίτρων που παράγει 302bhp και 450nm ροπής, οδηγώντας μέσα από ένα αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων οκτώ ταχυτήτων. Η ισχύς αποστέλλεται και στους τέσσερις τροχούς μέσω του συστήματος XDRIVE της BMW.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Αυτό το δοκιμαστικό αυτοκίνητο φοράει μια περιεκτική καμουφλάζ, αλλά στο μπροστινό μέρος, μια μεγάλη, τολμηρή γρίλια νεφρού είναι ορατή, με τις ίδιες παχύρρευστες κατακόρυφες εκτάσεις όπως το συμβατικό X1 που κατασκοπήσαμε νωρίτερα αυτό το έτος. Ωστόσο, έρχονται χρόνο παραγωγής, το X1 M35I θα μπορούσε να ενσωματώσει ένα σχεδιασμό πλέγματος Honeycomb, όπως χρησιμοποιείται από τον αδελφό του M135i Hot-Hatch.
Αλλού, το M35I είναι πιθανό να υιοθετήσει το εμπρόσθιο σχεδιασμό του προφυλακτήρα του επερχόμενου μοντέλου X1 M Sport, με μια βαθιά γλυπτική, επιθετική ρύθμιση χαμηλότερης γρίλης. Ένα σύνολο προβολέων LED με υπογραφή φωτός σχήματος C μπορεί επίσης να δει κανείς μέσω της μεταμφίεσης.
4

Το Hot Crossover φοράει επίσης ένα σύνολο από τροχούς με διαμάντια δύο τόνων, Shod σε ελαστικά Michelin Pilot Sport 4 S-ακόμη πιο υπογραμμίζοντας τις αθλητικές προσδοκίες του αυτοκινήτου. Το ίδιο χοντρό, μωρό-SUV πλευρικό προφίλ του συμβατικού X1 παραμένει, αν και αυτό το μοντέλο που περιβάλλει την εμβέλεια διαθέτει ένα τσίμπημα spoiler συστήματος στέγης με δύο κατακόρυφα πτερύγια κάθε πλευρά του κεντρικού φωτός φρένων.
Είναι ενδιαφέρον ότι αυτό το αυτοκίνητο ανάπτυξης είναι εφοδιασμένο με ένα σύνολο τετραπλών tailpipes, ενσωματωμένο σε έναν πολύ πιο αθλητικό πίσω προφυλακτήρα. Μέχρι σήμερα, μόνο τα πλήρως κατασκευασμένα αυτοκίνητα M έχουν χρησιμοποιήσει τέσσερις tailpipes, οπότε αναμένουμε ότι θα χρησιμοποιηθεί μια ρύθμιση twin-tailpipe για το τελικό αυτοκίνητο παραγωγής.
Στο εσωτερικό του, το νέο X1 είναι πιθανό να χρησιμοποιήσει τη νέα αρχιτεκτονική του ταμπλό της BMW που έκανε το ντεμπούτο του στο IX Electric SUV και έχει εφαρμοστεί πρόσφατα στο New 2 Series Active Tourer. Αυτό επικεντρώνεται γύρω από μια καμπύλη οθόνη που ενσωματώνει το νεότερο σύστημα ψυχαγωγίας IDRIVE 8 της μάρκας με πλήρως ψηφιακά όργανα. Όσον αφορά τις πιο σπορ πινελιές, η έκδοση M35I του νέου X1 θα αποκτήσει ένα αθλητικό τιμόνι και πολύ πιο υποστηρικτικά καθίσματα.

Ελέγξτε τις προτιμώμενες καυτές καταπακτές μας για να αγοράσετε καλύτερα τώρα …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *