Uncategorized

Η κυβέρνηση υπόσχεται περισσότερους φορτιστές και ηλεκτρικά προγράμματα αυτοκινήτων για να σηματοδοτήσει την World EV Day

Η κυβέρνηση έχει υποσχεθεί να επενδύσει σε περισσότερους φορτιστές ηλεκτρικών αυτοκινήτων και πολλά άλλα συστήματα EV για τον εορτασμό της World EV Day: ένα νέο ετήσιο γεγονός που προωθεί τη μετατόπιση προς τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα.
Το Τμήμα Carry (DFT) συμφώνησε να εξετάσει διάφορες συστάσεις του Γραφείου για οχήματα χαμηλών εκπομπών (OLEV), συμπεριλαμβανομένων των δημόσιων σημείων χρέωσης σε δημοφιλείς προορισμούς – όπως τα σούπερ μάρκετ και τα τουριστικά αξιοθέατα – και προσφέροντας τοπικά συμβούλια καθοδήγηση για την τοποθέτηση Σχετικά με το EV ΣΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΖΩΝΗΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ Χώρος στάθμευσης πράσινου.

Ηλεκτρική φόρτιση αυτοκινήτων στο Ηνωμένο Βασίλειο: Τιμές, δίκτυα, τύποι φορτιστή και κορυφαίες συμβουλές

Σε συνδυασμό με την Innovate UK-ένα δημόσιο όργανο που ανήκει στην κυβέρνηση που υποστηρίζει την καινοτομία-η DFT έχει επίσης δεσμεύσει 12 εκατομμύρια λίρες χρηματοδότησης έρευνας και ανάπτυξης για την υποσχόμενη νέες τεχνολογίες EV. Ένα έργο που υποστηρίζεται είναι η έρευνα για την πλήρη επαναφόρτιση μιας μπαταρίας EV σε έξι λεπτά.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Επιπλέον, οι αυτοκινητόδρομοι της Αγγλίας βάζουν £ 9,3 εκατομμύρια σε ένα σχέδιο που θα επιτρέψει στις επιχειρήσεις να δοκιμάσουν ηλεκτρικά οχήματα για δύο μήνες για δωρεάν πριν από τη δέσμευση να τα αγοράσουν. Το πρόγραμμα θα δει τα τοπικά συμβούλια που ενθαρρύνουν τις επιχειρήσεις με μεγάλους στόλους Diesel Van για να τους ανταλλάξουν για ηλεκτρικά ισοδύναμα.
Ο Edmund King, πρόεδρος της ΑΑ, σχολίασε: “Υποστηρίζουμε την ιδέα των χώρων στάθμευσης των πράσινων οχημάτων για τις EVs και την προηγούμενη έρευνα AA έδειξε ότι οι οδηγοί υποστήριξαν επίσης τα« πράσινα »σημάδια φόρτισης EV. Είμαστε πρόθυμοι να δούμε μια σειρά πρωτοβουλιών και κινήτρων για την επιτάχυνση της επανάστασης EV.
Ο εκπρόσωπος RAC Rod Dennis πρόσθεσε: “Περισσότερα και ταχύτερα σημεία φόρτισης σε μέρη όπου οι άνθρωποι περνούν χρόνο, όπως στα σούπερ μάρκετ και τους τουριστικούς προορισμούς, έχουν πολύ νόημα και θα βοηθήσουν να εξαφανιστούν για το καλό των ανησυχιών των οδηγών πάνω από το λεγόμενο« άγχος της εμβέλειας ».
“Αλλά παραμένει ένας τρόπος να πάμε, και ενώ η θέα των χώρων στάθμευσης των πράσινων οχημάτων για το χώρο στάθμευσης οχημάτων προτεραιότητας θα μπορούσε να είναι μια ελκυστική προοπτική για μερικούς να πάνε ηλεκτρικά, είναι πιθανώς απίθανο να είναι η ισχυρή σκανδάλη που η κυβέρνηση θέλει να πάρει περισσότερο από εμάς επιλέγοντας για ένα EV. ”
Σκέφτεστε να πάτε ηλεκτρικό; Αυτά είναι τα καλύτερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα που πωλούνται αυτή τη στιγμή …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *