Το νέο κόστος Skoda Octavia

Η νέα Skoda Octavia θα δαπανήσει από £ 15.990 για σχέδια με βενζίνη, καθώς και £ 18.040 για αυτοκίνητα με ντίζελ, όταν κυκλοφορεί στο Ηνωμένο Βασίλειο στις 16 Μαρτίου. Θα είναι διαθέσιμα τρία επίπεδα επένδυσης: S, SE καθώς και κομψότητα.
Η νέα Octavia θα προσφέρεται στο Ηνωμένο Βασίλειο με τέσσερις επιλογές κινητήρα. Οι αγοραστές θα μπορούν να επιλέξουν τη βενζίνη TSI 104bhp 1,2 λίτρων, η οποία επιστρέφει ένα δηλωμένο 57,7mpg καθώς και οι εκπομπές CO2 114 g/km. Αυτό βοηθάται εν μέρει από την αλήθεια ότι η νέα Octavia είναι 102kg ελαφρύτερο από τον προκάτοχό της, καθώς και ότι όλες οι νέες λειτουργίες Octavias stop-start ως στάνταρ.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Μια βενζίνη TSI 138bhp 1,4 λίτρων, η οποία επιστρέφει 53,3 mpg καθώς και οι εκπομπές CO2 των 121g/km είναι επίσης διαθέσιμες.
Οι δύο επιλογές ντίζελ είναι το 104bhp 1.6 TDI, το οποίο χειρίζεται ένα δηλωμένο χαρακτηριστικό των 74,3 mpg καθώς και των εκπομπών CO2 99g/km, καθώς και ενός 148bhp 2,0 λίτρων TDI που επιστρέφει 68,2mpg καθώς και εκπομπές 106g/km του CO2.
Ένα μοντέλο Greenline 1,6 λίτρων Octavia Greenline, το οποίο έχει εκπομπές CO2 89G/km καθώς και επιστρέφει ένα δηλωμένο χαρακτηριστικό των 83mpg που εμφανίζεται προς τα τέλη του 2013. Η υψηλής απόδοσης Octavia VRS εμφανίζεται στο Ηνωμένο Βασίλειο το καλοκαίρι.
Η ποικιλία Octavia ξεκινά με το επίπεδο SNIM S, το οποίο περιλαμβάνει κράματα 16 ιντσών, Bluetooth, DAB Radio, ένα δερμάτινο τιμόνι, καθώς και το Hill Hold Hold ως στάνταρ. Η Skoda δηλώνει ότι το entry-level Octavia S διαθέτει επιπλέον £ 3.500 συσκευές σε σχέση με το ισοδύναμο μοντέλο προηγούμενης γενιάς.
Η μέση εμβέλεια Octavia SE προσθέτει τροποποίηση ύψους για το κάθισμα του οδηγού, τον ηλεκτρονικό έλεγχο σταθερότητας, τα μπροστινά φώτα ομίχλης, τον αυτόματο κλιματισμό, καθώς και τους καθρέφτες με έγχρωμη πόρτα καθώς και λαβές.
Η Skoda δηλώνει ότι οι συσκευές της SE αντιπροσωπεύουν £ 3.890 πρόσθετης αξίας έναντι του προκάτοχού της, καθώς και ότι το νέο SE Design διαθέτει συσκευές αξίας £ 2.220, αλλά κοστίζει μόνο 1.200 λίρες πολύ περισσότερο από το New Octavia S.
Η κορυφαία ομορφιά Skoda Octavia Octavia παίρνει κράματα 17 ιντσών, alcantara καθώς και δερμάτινη επένδυση, sat-nav καθώς και cruise control. Κοστίζει £ 1.850 πολύ περισσότερο από το ισοδύναμο νέο μοντέλο SE, ωστόσο η Skoda δηλώνει ότι τα πρόσθετα χαρακτηριστικά πάνω από το SE αξίζουν £ 3.575. Επιπλέον, η Skoda θεωρεί ότι η νέα ομορφιά Octavia έχει επιπλέον χαρακτηριστικά αξίας £ 5.300 πάνω από το εξερχόμενο φάσμα.

Διαθέτοντας τη νέα γλώσσα στυλ Skoda, η Octavia είναι μεγαλύτερη από τον προκάτοχό της, με διαστάσεις που είναι 90mm μεγαλύτερες, 45mm μεγαλύτερες καθώς και με ένα μεταξόνιο 108 χιλιοστών από τη δεύτερη γενιά Octavia που αντικαθιστά. Η μπότα είναι επίσης ένα σημαντικό 590 λίτρα, καθιστώντας το μεγαλύτερο από το παρόν Ford Mondeo.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *