Uncategorized

Το ‘Euisun Chung φαίνεται να είναι το πιο ισχυρό άτομο της αυτοκινητοβιομηχανίας της επόμενης δεκαετίας’

Πρέπει να αισθάνεστε λίγο λυπηρό για τους φτωχούς ol ‘euisun chung το λεπτό. Εντάξει, εντάξει, δεν είναι τόσο φτωχός (προσωπικός πλούτος γύρω στα 3 δισεκατομμύρια δολάρια) και είναι κάπως νέος (στα σαράντα του). Αλλά είναι λίγο σαν τον Πρίγκιπα Κάρολο σε αυτό, αν και ο ίδιος χτυπάει αρκετά άνετα, δεν μπορεί ακόμα να κληρονομήσει την κορυφαία δουλειά, την πλήρη ευθύνη, καθώς και το Mega-Salary Package μέχρι τους πολύ αγαπημένους ηλικιωμένους γονέους του να αποπροσανατολιστούν ή να πεθάνουν. Βλέπετε, ο μπαμπάς του Euisun είναι ο Mong-Koo Chung, ο οποίος είναι το πιο κοντινό πράγμα που πήρε σε έναν βασιλιά σε έναν βασιλιά.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Ο 81χρονος είναι ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Hyundai-Kia-Genesis και έχει ακόμη περισσότερα δισεκατομμύρια από το αγόρι του, ο οποίος είναι απλώς ο επικεφαλής αντιπρόεδρος της ομάδας. Αυτό συμβαίνει παρά το γεγονός ότι ο κληρονόμος φαινομενικά έχει, στην πραγματικότητα, μόλις αναλάβει την καθημερινή λειτουργία της κολοσσιαίας οργάνωσης, ενώ ο γέρος του ξοδεύει περισσότερες (αλλά όχι όλες) ημέρες στο σπίτι.
• Τα καλύτερα hatchbacks για αγορά
Ωστόσο, ακόμη και πριν το Euisun στέφθηκε και επιτρέπεται να καθίσει επίσημα στο θρόνο Hyundai-kia-genesis, κάνει κύματα, κάνοντας μια καταπληκτική δουλειά, παίρνοντας γενναία την ομάδα σε περιοχές που δεν έχει καταληφθεί προηγουμένως. Μόνο τον περασμένο μήνα έπεσε σχεδόν 100 εκατομμύρια δολάρια (για αρχάριους) στα ταμεία του κατασκευαστή Hypercar Rimac του κροατικού, επειδή καταλήγει σωστά ότι συνήθως διαρκεί δεκαετίες για να μετατρέψει ένα σήμα αυτοκινήτου από μηδέν στον ήρωα. Αν και πιστεύει ότι έχει κάνει ακριβώς αυτό με την Hyundai και την Kia (λιγότερο με τη Genesis), είναι πιο συνετό να αγοράσετε απλά μια υπάρχουσα μάρκα Hypercar.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *