Uncategorized

Το New 2017 Mercedes S-Class: Οι τιμές και οι προδιαγραφές του Ηνωμένου Βασιλείου αποκάλυψαν

Η Mercedes S-Class ήταν πάντα η τεχνολογική Tour de Force της γερμανικής μάρκας-και η επιχείρηση διατηρεί αυτή τη θέση με μια νέα εκδοχή του αυτοκινήτου. Οι τιμές και οι προδιαγραφές του Ηνωμένου Βασιλείου αποκαλύφθηκαν τώρα πριν από τις πρώτες παραδόσεις τον Οκτώβριο.
Η τιμή έχει αυξηθεί ποτέ τόσο ελαφρώς, καθώς το 2017 S-Class κερδίζει ένα δευτερεύον ισοπαλία επιπέδου. Το «βασικό» επίπεδο επένδυσης SE έχει πέσει, αφήνοντας τα αυτοκίνητα AMG, τα αυτοκίνητα μακράς τροχού και τα μοντέλα Full Fat AMG ως τα μόνα pickings. Τα φρέσκα αυτοκίνητα Maybach και Pullman θα εμφανιστούν κάτω από τη γραμμή.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Πιάσαμε την πρώτη μας ματιά στο ανανεωμένο S-Class στο Shanghai Motor Show τον Απρίλιο. Στην επιφάνεια, η νέα S-Class παίρνει μόνο ήπιες εξωτερικές τσιμπήματα, με αναθεωρημένους εμπρός και πίσω προφυλακτήρες, η μπροστινή μάσκα της έκδοσης V12 εκτείνεται σε ολόκληρο το εύρος και διαφορετικοί προβολείς που διαθέτουν μια τριών στρωμάτων LED Daytime Layout. Τα αυτοκίνητα ‘L’ Badged προσθέτουν επιπλέον 130 χιλιοστά στο μήκος του μεταξόνου του μεγάλου Merc.
32

Ωστόσο, υπάρχουν εκτεταμένες αναθεωρήσεις της σειράς κινητήρων-συμπεριλαμβανομένων των νέων κινητήρων πετρελαιοκινητήρων, με επιλογή τεχνολογίας ισχύος και 48 volt που στοχεύει στην ενίσχυση της αποτελεσματικότητας σε μια ευθεία βενζίνη που είναι επίσης πιθανό να το κάνει στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η S-Class παίρνει επίσης την τελευταία αυτόνομη τεχνολογία της Mercedes, που έχει μεταφερθεί στον πιο εξελιγμένο έλεγχο διαταραχών που παρατηρήθηκε ποτέ σε ένα από τα μοντέλα της επιχείρησης.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *