Uncategorized

Η Citroen ενώνει την υπηρεσία μέλους του ηλεκτρικού οχήματος με το E-C4

Η Citroen έχει συνάψει συνεργασία με την υπηρεσία συμμετοχής, η οποία βλέπει τη νέα προδιαγραφή E-C4 στο “Shine Plus” -One Service. 300 E-C4s θα προσφέρονται επάνω. Τα πρώτα αυτοκίνητα θα προσφερθούν τον Οκτώβριο.
Το ξεκίνησε το 2017 με στόχο την επιτάχυνση του αριθμού των ιδιοκτητών EV καθώς και την παροχή εναλλακτικού στην τυπική ιδιοκτησία οχημάτων. Αυτή τη στιγμή έχει πολύ περισσότερους από 3000 ενεργούς συνδρομητές, οι οποίοι σύντομα θα μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση στο νέο Citroen E-C4. Με τους πελάτες της μηνιαίας υπηρεσίας μέλους θα λάβουν το E-C4 με ασφάλιση, 1000 μίλια το μήνα δωρεάν χρέωση σε πάνω από 11.000 πόντους, εξυπηρέτηση καθώς και συντήρηση.

Ενημερώθηκε 2021 Citroen C4 Spacetourer προς πώληση τώρα από £ 28.630

Το E-C4 διαθέτει μπαταρία ιόντων λιθίου 50kWh σε συνδυασμό με ηλεκτρικό κινητήρα που δημιουργεί 134bhp καθώς και ροπή 260nm. Το ηλεκτρικό σύστημα μετάδοσης κίνησης παρέχει μια ποικιλία από 217 μίλια (WLTP), καθώς και υποστηρίζει την ταχεία φόρτιση του CCS, έρχεται βασικά σε όλα τα μοντέλα, επιτρέποντας το 80 τοις εκατό χρέωση σε τόσο 30 λεπτά σε ένα γρήγορο φορτιστή 100kW.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Η κορυφαία προδιαγραφή E-C4 Shine-Plus που χρησιμοποιείται για τους συνδρομητές περιλαμβάνει το πρόγραμμα Citroen’s Development Comfort, με έξυπνη προηγμένη ανάρτηση άνεσης μαζί με καθίσματα αφρού υψηλής πυκνότητας. Εκτός από τα χαρακτηριστικά άνεσης, τα E-C4s έχουν προβολείς LED, ένα σύστημα υψηλής ποιότητας HiFi, μαύρο δέρμα Siena καθώς και κλωστοϋφαντουργική ταπετσαρία, θερμαινόμενα καθίσματα καθώς και τιμόνι, Citroen Link Nav Μπροστά καθώς και οπίσθιοι αισθητήρες στάθμευσης αυτοκινήτων.
Περιλαμβάνεται επίσης στο Radiate Plus Spec είναι ο αυτοκινητόδρομος Motorist Assist, η οποία είναι μια σουίτα αυτοκινητιστή βοηθάει στην ενσωμάτωση προηγμένου ενεργού φρένου ασφαλείας με βίντεο καθώς και ραντάρ, πληροφορίες ορίων ταχύτητας καθώς και παρατεταμένη αναγνώριση ενδείξεων κυκλοφορίας στο διαδίκτυο, Adaptive Cruise Manage καθώς και Active Blind Blind ανίχνευση περιοχής.
Μάθετε τι συνέβη όταν βάζουμε το Citroen C3 Aircross ενάντια στο Hyundai Bayon καθώς και το Renault Captur …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *