Uncategorized

Η Porsche κατηγορείται ότι άλλαξε τη δοκιμή εκφόρτισης Cayman R για την αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου

Porsche έχει παγιδευτεί σε παρατυπίες δοκιμών εκπομπών, αφού ένα δικαστήριο άκουσε ότι τροποποίησε τη ρουτίνα δοκιμής του Ηνωμένου Βασιλείου που υποβλήθηκε το Cayman R.
Η επιχείρηση είναι κατανοημένη για να ξεκινήσει τη δοκιμή εκπομπών Cayman R του CAYMAN R Carbon Dioxide (CO2) σε δεύτερη ταχύτητα και όχι πρώτα, με αποτέλεσμα να δημιουργεί λιγότερο CO2 όταν αξιολογείται. Το αποτέλεσμα της δοκιμής εκπομπών Cayman R της Cayman R ήταν 221g/km (γραμμάρια ανά χιλιόμετρο) ή CO2, στην υπόλοιπη Ευρώπη, βαθμολογήθηκε στα 228G/km.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

• Τα καλύτερα σπορ αυτοκίνητα και φορτηγά για να φτάσουν τώρα
Η χαμηλότερη ανάγνωση δείχνει παραδείγματα του Ηνωμένου Βασιλείου του Cayman R που κάθισε στη ζώνη k αντί του L της οδικής φορολογικής ρουτίνας εκείνη τη στιγμή. Ενώ η σχετική δαπάνη αυτών των συγκροτημάτων έχει μεταβληθεί καθ ‘όλη τη διάρκεια των ετών με τον πληθωρισμό, το άλμα μεταξύ τους ήταν πάντα το πιο έντονο από οποιοδήποτε τύπο στο τραπέζι των οδικών φορολογίας. Η μπάντα K είναι σήμερα £ 315 ετησίως, καθώς και η μπάντα L ανέρχεται σε £ 540.
Οι δηλώσεις αποκαλύφθηκαν ακούσια από τη νομική ομάδα ενός ιδιοκτήτη Cayman R, ο οποίος μήνυσε την Porsche το 2011 για ένα φερόμενο ελάττωμα με το όχημά του. Ενώ η ασφαλιστική απαίτηση διευθετήθηκε από την Porsche, ο ιδιοκτήτης πλησίασε την επιχείρηση για περισσότερες πληροφορίες που σχετίζονται με τις εκπομπές του αυτοκινήτου, καθώς επίσης ζήτησε την Automobile Accreditation Company (VCA) – τον οργανισμό που κατηγορήθηκε για την πιστοποίηση των εκπομπών αυτοκινήτων στο Ηνωμένο Βασίλειο – για κατάλληλα δεδομένα.
• Εξηγούνται οι δοκιμές εκπομπών πραγματικού κόσμου RDE
Τόσο η Porsche όσο και η VCA αρνήθηκαν αρχικά να αποκαλύψουν τις πληροφορίες, αλλά, σε μια ευελιξία του INFO Tribunal, ένας εκπρόσωπος της Porsche δήλωσε ότι οι διαφορές μεταξύ των εκπομπών CO2 του Cayman R του Ηνωμένου Βασιλείου καθώς και των ευρωπαϊκών της ήταν λόγω των “διαφορετικών φορολογικών καθεστώτων” μεταξύ του Ηνωμένου Βασιλείου καθώς και της υπόλοιπης ηπείρου.
Η VCA δήλωσε ότι η Porsche είχε εξηγήσει ότι η ασυμφωνία του Cayman R “επαληθεύτηκε ως σύμφωνα με τη νομοθεσία για την έγκριση του κατάλληλου τύπου”. Η Porsche είπε στους Times, οι οποίες αποκάλυψαν νέα για τις παρατυπίες των δοκιμών, ότι δεν ήταν σε θέση να σχολιάσει το πρόβλημα λόγω του ότι “συνδέεται με συνεχείς νομικές διαδικασίες”.
Αποκτήστε την πλήρη ιστορία σχετικά με την καταστροφή των εκπομπών VW εδώ …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *