Uncategorized

“Πολλοί μου είπαν ότι η Auto Reveal δεν θα διαρκέσει 15 θέματα, δεν πειράζει ποτέ 1.500”

όταν κατέληξα να είμαι ένας από τους ιδρυτές του Auto Reveal το καλοκαίρι του 1988, πριν από την εισαγωγή του Mag ότι το φθινόπωρο, πολλά Οι «εμπειρογνώμονες» έλαβαν εξαιρετική απόλαυση που μου λένε ότι δεν θα διαρκούσε 15 θέματα, δεν πειράζει 1.500. Ακριβώς πόσο λάθος ήσασταν, chaps.
Από τότε, τόσο πολύ έχουν τροποποιηθεί στο αυτοκίνητο, την οδήγηση, το σχεδιασμό, την τεχνολογία, την εταιρική, την ασφάλιση, το λιανικό εμπόριο, τη μίσθωση, τα καύσιμα, την ασφάλεια, τη διέλευση, την τιμολόγηση, την αστυνόμευση, το προσωπικό, τον αυτοκινητόδρομο, καθώς και τα πολιτικά μέτωπα που είναι αδύνατο στην περιοχή Έχω εδώ για να αναγνωρίσω όλα τα σημαντικά προϊόντα, τους ανθρώπους και τα γεγονότα.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Αλλά οι ομοίοι της Audi, της Aston Martin, της Dacia, της Kia, της Jaguar, της Land Rover, Οι αντίστοιχες αγορές τους.
17
Σχετικά με τη διαφήμισή μας adsclose

Σχετικά ή εντελώς νέες mainstream επιχειρήσεις όπως DS, Infiniti, Lexus, Mini καθώς και αναγνώριση απαίτησης Tesla, καθώς και για να επενδύσουν ανεπιφύλακτα δισεκατομμύρια που προσπαθούν να ξεπεράσουν. Η Citroen, η Honda, η Peugeot, η Renault καθώς και η Volvo κάνουν ιδιαίτερες ευχαριστίες για τη δημιουργία αυτοκινήτων και φορτηγών ευλογημένα με αριθμούς MPG που είναι πιο γνήσιοι από εκείνους από τους αντιπάλους τους.
Πίσω το ’88, η βενζίνη ήταν για την πλειοψηφία των αυτοκινήτων. Ωστόσο, παρά την ύπαρξη αντίπαλων καυσίμων από τότε, η βενζίνη/βενζίνη εξακολουθεί να είναι βασιλιάς … καθώς και θα παραμείνει για πολλά χρόνια. Τα σημερινά λεγόμενα superminis έχουν μεταμορφωθεί στα αυτοκίνητα και τα φορτηγά της καλύτερης αξίας που πωλούνται σήμερα-κυρίως από τότε που είναι μεγαλύτερα καθώς και μαζικά πιο αποτελεσματικά από τα οικιακά hatchbacks του ’88. Ένα προσιτό, οριακό premium 2017 έδρα ή skoda του σήμερα είναι τόσο μεγάλη όσο – ή πολύ καλύτερη από – μια μη προσβάσιμη BMW ή Merc του ’88. πιο αξιόπιστο, επίσης.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *