Uncategorized

Νέα Mercedes-AMG GLC 63: Η παραλλαγή coupe που αλιεύεται στο CAM

Όποτε ξεκινά ένα νέο αυτοκίνητο Mercedes, είναι συνήθως ένα ασφαλές στοίχημα ότι μια σκληρή έκδοση AMG είναι πολύ κοντά και το SUV GLC δεν είναι διαφορετικό. Είχαμε μια προθέρμανση με το V6-Enged Mercedes-AMG GLC 43, αλλά το Full-Fat GLC 63 οφείλεται στην απελευθέρωση το 2017, τόσο στο κανονικό SUV όσο και στο Coupe Bodystyles.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Οι εικόνες κατασκοπείας μας δείχνουν ένα τροποποιημένο Mule Test GLC που διαθέτει ευρύτερο κομμάτι, χοντρό μπροστινό προφυλακτήρα και μεγαλύτερες εισροές αέρα. Πολύ πιο διάσημα quad εξάτμιση στο πίσω μέρος είναι επίσης ένα tell-tale giveaway ότι αυτή είναι η έκδοση της AMG του μεσαίου μεγέθους SUV με στόχο την Beat Beat BMW ‘M’ Division και τους αντιπάλους RS της Audi στην αγορά.
• Τα καλύτερα SUVs στην πώληση 2017
Δεδομένου ότι το GLC βρίσκεται στην ίδια πλατφόρμα με το Saloon και Estate C-Class, είναι ένα ασφαλές στοίχημα ότι θα δούμε το 4,0 λίτρων Twin-Turbo V8 από το C63 που σφηνωθεί κάτω από το καπό. Αυτό παράγει 503bhp και μια πλήρη ροπή 700nm σε μορφή πλευρής -κορυφής – πολύ περισσότερο από το 362bhp GLC 43 και 520nm.
Ως εκ τούτου, αυτό θα μπορούσε να είναι ένα οικογενειακό SUV που μπορεί να διαχειριστεί 0-62mph σε λιγότερο από 4,5 δευτερόλεπτα. Η κίνηση τετρακίνησης είναι επίσης πιθανό να είναι συμβατική τοποθέτηση για να βοηθήσει στην βασιλεία σε όλη αυτή τη μανία-όπως είναι στο μεγαλύτερο GLE 63. Περιμένετε να δοθεί το σασί και μια εκτεταμένη αναθεώρηση AMG, καθιστώντας την ανάρτηση πιο σκληρή και πολλά άλλα ανθεκτικό στο ρολό από το GLC 43.
Δεν έχουν κυκλοφορήσει λεπτομέρειες για το πότε θα δούμε το GLC 63 χωρίς μεταμφίεση, αν και μια αποκάλυψη κατά το πρώτο εξάμηνο του 2017 είναι πιθανό πριν από την πώληση του αυτοκινήτου στο τέλος του έτους.
Νέα Mercedes AMG GLC 63 Coupe Spied Δοκιμές επίσης
15

Εβδομάδες μετά την πρώτη μας ματιά στο επερχόμενο Hot Mercedes SUV, έφτασαν πολύ περισσότερες εικόνες του GLC 63, αυτή τη φορά αθλητικά ένα coupe bodystyle.
• Mercedes GLC Coupe Review
Παράλληλα με το SUV Body GLC 63, μια ομαλότερη παραλλαγή coupe θα εμφανιστεί με την ίδια τεχνολογία κινητήρα και ευρύτερη διαδρομή. Η κάλυψη στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου το υποδηλώνει μέχρι να πάρει το νέο, πολύ πιο μυϊκή μπροστινή ποδιά με μεγαλύτερες εισόδους αέρα.
Οι τιμές θα ξεκινήσουν λίγο υψηλότερες από το GLC 63 στο κανονικό bodystyle και πρέπει να φτάσει σε πώληση στο Ηνωμένο Βασίλειο κάποια στιγμή φέτος.

Τι πιστεύετε για το Mercedes-AMG GLC 63; Έχετε τη γνώμη σας στα σχόλια …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *