«Μην πιστεύετε ότι η διαφημιστική εκστρατεία, τα αυτοκίνητα αυτο-οδήγησης και τα φορτηγά δεν έρχονται φέτος»

πίσω όταν παραδόθηκε γραμματέας, ο Chris Grayling ξεκίνησε μια βασική ομιλία, ανακοινώνοντας με υπερηφάνεια ότι είχε εμφανιστεί στο σεμινάριο της ημέρας Ένα Tesla, καθώς και δεν είχε τα χέρια του στο τιμόνι για μεγάλο μέρος του ταξιδιού, αφού τα αυτοκίνητα και το φορτηγό είχαν οδηγήσει. Δεν είμαι νομικός εμπειρογνώμονας, ωστόσο οραματίζομαι ότι ένας αστυνομικός κυκλοφορίας στο διαδίκτυο θα είχε πάρει μια μάλλον αμυδρή άποψη γι ‘αυτό. Είτε έτσι είτε αλλιώς, το άνοιγμα του Gambit παραλείφθηκε από το επίσημο αντίγραφο της ημέρας.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Το Τμήμα Παραδόσεων βρίσκεται υπό διαφορετική ηγεσία για μερικά χρόνια τώρα, ωστόσο, είναι η κατάργηση υπάρχει ακόμα ένα δίκαιο κομμάτι του χώρου για βελτίωση με πολλούς τρόπους, καθώς και η πιο πρόσφατη δήλωσή του σχετικά με τα αυτοκίνητα και τα φορτηγά “αυτο-οδήγησης” είναι τα αυτοκίνητα και τα φορτηγά είναι μια κατάσταση. Ας αφαιρέσουμε ακριβώς αυτό που μιλάει το DFT εδώ, καθώς σίγουρα δεν είναι αυτο-οδήγησης αυτοκίνητα.

Η οδήγηση χωρίς χέρια για να είναι νόμιμη στο Ηνωμένο Βασίλειο φέτος

Η ιδέα είναι ότι, μέχρι το τέλος του 2021, οι πολιτικές θα έχουν τροποποιηθεί ώστε να επιτρέπουν στους αυτοκινητιστές των οποίων τα αυτοκίνητα και τα φορτηγά διαθέτουν ένα αυτοματοποιημένο σύστημα διατήρησης λωρίδων (ALKs) για να βγάλουν τα χέρια τους από το τιμόνι. Ωστόσο, μόνο σε αυτοκινητόδρομους, καθώς και μόνο σε 37 μίλια / ώρα, με τους Alks να κατευθύνουν τα αυτοκίνητα και τα φορτηγά ανάμεσα σε σημάδια λωρίδων, καθώς και την προσαρμογή της ταχύτητας ανάλογα με το τι αισθάνεται στο δρόμο.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *