Uncategorized

Οι εταιρείες φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων συμφωνούν σε μοντέλο συνδρομής

. Ένας αριθμός μεγάλων εταιρειών φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων έχει υπογράψει μια υπόσχεση που συμφωνεί να αφήσει τους οδηγούς να έχουν πρόσβαση στα αντίστοιχα δίκτυά τους στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Δανία, τη Σουηδία, τη Νορβηγία και τη Φινλανδία χρεώνουν τα αυτοκίνητά τους μέσω ενός μεμονωμένη συνδρομή.
Οι εννέα επιχειρήσεις – Allego, Evbox, NewMotion, Charge4europe, ChargEmap, ChargePoint, Engenie, Franklin Energy και TravelCard – όχι μόνο θα επιτρέψουν στους οδηγούς να πληρώσουν για τις υπηρεσίες τους μέσω μιας συνδρομής, αλλά θα μοιράζονται επίσης πληροφορίες σταθμού φόρτισης μεταξύ τους, έτσι ώστε οι χρήστες, ώστε οι χρήστες Μπορεί να δει ποια σημεία χρέωσης είναι δωρεάν και πόσο θα κοστίσει η φόρτιση σε κάθε ένα.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Τα ηλεκτρικά σημεία φόρτισης αυτοκινήτων που πρέπει να εγκατασταθούν σε κάθε νέο σπίτι
Σκοπός της συμφωνίας είναι να βελτιωθεί η δημόσια υποδομή χρέωσης EV στο Ηνωμένο Βασίλειο και τις σκανδιναβικές χώρες, καθώς και οι δύο αγορές βρίσκονται πολύ πίσω από εκείνες της ηπειρωτικής Ευρώπης όταν πρόκειται για διαλειτουργικότητα.
Η NewMotion-μέρος της ομάδας Shell-λέει ότι οι οδηγοί της EV που χρειάζονται διάφορες συμμετοχές, συνδρομές και κάρτες πληρωμών για πρόσβαση σε διαφορετικά δίκτυα δημιούργησαν μια ασυνεπή εμπειρία για τους πελάτες, ενώ πιστεύει ότι ένα πιο ενωμένο, φιλικό προς τον καταναλωτή σύστημα θα μπορούσε να κάνει τις EVs πιο επιθυμητές.
Η ενιαία υπηρεσία συνδρομής θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για τους οδηγούς των επιχειρήσεων, καθώς δεν θα χρειαστεί πλέον να ζητήσει επιστροφή χρημάτων για πολλούς λογαριασμούς από τον εργοδότη τους. Αντ ‘αυτού, θα είναι σε θέση να διαχειριστούν αυτόματα όλες τις χρεώσεις, τον διακανονισμό και την επιστροφή τους με έναν οργανισμό.
Ο Sytse Zuidema, Διευθύνων Σύμβουλος της NewMotion, σχολίασε: “Αυτή η συμφωνία είναι μια μεγάλη νίκη για τους σημερινούς οδηγούς του Ηνωμένου Βασιλείου και των σκανδιναβικών EV που θα συμβάλουν στην τόνωση της αύξησης των EV στις περιοχές.
“Η ευρύτερη εμπειρία της NewMotion στην Ευρώπη, όπου έχουμε ένα δημόσιο δίκτυο άνω των 118.000 σημείων χρέωσης, έχει δείξει ότι η φόρτιση πιο προσιτή και εύκολη βοηθά στην ενθάρρυνση της υιοθέτησης της EV.
“Ως εκ τούτου, είμαστε ενθουσιασμένοι που συμμετέχουμε σε μια εταιρική σχέση που αναμφίβολα θα βοηθήσει να οδηγήσει την υιοθέτηση της EV στο Ηνωμένο Βασίλειο και τις σκανδιναβικές χώρες”.
Ποια είναι τα καλύτερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα προς πώληση αυτή τη στιγμή; Κάντε κλικ εδώ για τη λίστα μας των κορυφαίων 10 …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *