Uncategorized

Η Ford Mustang Mach-e Aruths Cars και η ιδέα του φορτηγού αποκάλυψαν

Η Ford έχει αναπτύξει ένα νέο Mustang Mach-e ηλεκτρικών αρχών αυτοκινήτων και ιδέα φορτηγών που θα μπορούσαν σύντομα να ανακαλύψουν τη μέθοδο της σε λειτουργία στους στόλους των αρχών του Ηνωμένου Βασιλείου.
Είναι ακόμα ένα πρωτότυπο προς το παρόν, ωστόσο, αρκετές υπηρεσίες των βρετανικών αρχών (συμπεριλαμβανομένων των αρχών της Σκωτίας καθώς και της Δύναμης Μητροπολιτικών Αρχών) έχουν ήδη δείξει επιτόκιο για το αυτοκίνητο.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Για να μετατρέψει το οδικό Mustang Mach-E σε ένα cruiser που καταπολεμούσε την εγκληματικότητα, η Ford κάλεσε τη βοήθεια του μακροχρόνιου συνεργάτη μετατροπής αυτοκινήτων μπλε φωτισμού, Protect SVP.

Η Skoda εισάγει νέα Enyaq IV που αναπτύχθηκε για υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης

Η επιχείρηση εξοπλίζει το EV με φώτα LED Strobe, σειρήνες, ραδιόφωνα καθώς και έναν σύγχρονο χειρισμό της παραδοσιακής περιουσίας Battenburg, η οποία χρησιμοποιεί πολύ πιο αντανακλαστικό βινύλιο για να ενισχύσει την έκθεση του αυτοκινήτου σε άλλους χρήστες του δρόμου.
Υπάρχει ακόμη και ένα επιπλέον πακέτο μπαταρίας 12 βολτ για να εκτελέσετε όλα τα αξεσουάρ της αστυνομίας, ώστε να μην χυθούν η ισχύς από την κύρια μπαταρία πρόωσης του Mach-E καθώς και να μειώσουν το μέγιστο εύρος του αυτοκινήτου.
9

Αυτός ο διαδηλωτής βασίζεται στο Mustang Mach-e Common Variety AWD μοντέλο, το οποίο διαθέτει μπαταρία 68kWh, μέγιστη ποικιλία 248 μιλίων καθώς και ολοκληρωμένη παραγωγή 265bhp από τους δύο ηλεκτρικούς κινητήρες.
Ωστόσο, η Ford σχεδιάζει επίσης να προσφέρει τα νέα αυτοκίνητα και φορτηγό της αρχής με την ίδια ακριβώς ποικιλία κινητήρων που ανακαλύφθηκαν στα καταναλωτικά μοντέλα της. Θα υπάρχει μια παρατεταμένη ποικιλία παραλλαγής πίσω τροχού με μεγαλύτερη μπαταρία 88kWh καθώς και ένας κινητήρας 290bhp τοποθετημένος στον πίσω άξονα, οι οποίες οι καταστάσεις Ford θα παρέχουν μια μέγιστη δηλωμένη ποικιλία 379 μιλίων.
Επίσης, θα υπάρχει μια επιλογή απόδοσης εφοδιασμένη με το ίδιο ακριβώς κινητήριο που ανακαλύφθηκε στο Mustang Mach-e GT. Θα έχει την ίδια ακριβώς μπαταρία 88kWh με την παρατεταμένη ποικιλία RWD παραλλαγή, μαζί με ένα κινητήριο κινητήρα 480bhp που θα επιταχύνει τα αυτοκίνητα και το φορτηγό από 0-62 μίλια / ώρα σε 3,7 δευτερόλεπτα.
Τώρα κάντε κλικ εδώ για να ελέγξετε την κατάρρευση των καλύτερων και χειρότερων αρχών αυτοκινήτων και φορτηγών στον κόσμο …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *