“Ας μην θυμηθούμε ότι είναι μια κρίσιμη στιγμή για τη βιομηχανία αυτοκινήτων και φορτηγών”

Είμαι βέβαιος ότι πιθανότατα έχετε παρατηρήσει, ωστόσο, σε λιγότερο από ένα μήνα, η Βρετανία πηγαίνει στις δημοσκοπήσεις σε ένα γενικό Οι εκλογές που χαιρετίζονται από τους δύο πρωταρχικούς εορτασμούς – σε μια ασυνήθιστη στιγμή της ενότητας – ως το πιο “σημαντικό σε μια γενιά”.
Αναμφισβήτητα, με την οικονομία, τη μετανάστευση καθώς και το NHS που χρειάζονται επείγουσα προσοχή, αισθάνεται σαν μια ουσιαστική στιγμή για τη χώρα μας. Ωστόσο, ας μην θυμόμαστε ότι είναι επίσης μια κρίσιμη στιγμή για την αγορά αυτοκινήτων και φορτηγών, καθώς και για τη γενική μας υποδομή.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Μετά από μια παρατεταμένη περίοδο πνεύμονα αυτοκινήτων και πωλήσεων φορτηγών, υπάρχει μια πραγματική απαίτηση να διασφαλιστεί ότι η ορμή συνεχίζεται, όποιος είναι στην κυβέρνηση. Καθώς ο Mike Hawes, η κοινωνία των κατασκευαστών αυτοκινήτων καθώς και ο διευθύνων σύμβουλος των εμπόρων, μου είπε τον Ιανουάριο, υπάρχει ανησυχία ότι οι διαδικασίες λιτότητας μπορεί να προκαλέσουν τροποποιήσεις στη φορολογική πολιτική που επηρεάζουν τις πωλήσεις αυτοκινήτων. “Η αγορά δεν έχει σπάσει, οπότε μην το επισκευάζετε”, είναι η επιθυμία του.
Υπάρχει επίσης η εξαιρετικά γνήσια ανησυχία σε ορισμένα τρίμηνα σχετικά με το ποσό των χρημάτων που δαπανώνται στον σιδηροδρομικό σύνδεσμο HS2, ιδιαίτερα όταν έχουμε ένα οδικό δίκτυο που πολλά πιστεύουν ότι δεν έχει σχήμα για το σκοπό.
Δυστυχώς, τα mainstream media είναι απίθανο να δώσουν τόσο μεγάλη εστίαση σε αυτές τις ανησυχίες, ένα σημείο που απεικονίζεται πλήρως από την αλήθεια ότι η παράδοση παρέχεται 15η από τις 17 σε ένα αναπτυσσόμενο μενού κρίσιμων προβλημάτων μανιφέστο στην ιστοσελίδα του BBC.
Να είστε σίγουροι ότι, ωστόσο, ότι το Automobile Reveal θα σας κρατήσει εντελώς ενημερωμένο για όλα τα τεράστια προβλήματα που σας επηρεάζουν, τον αυτοκινητιστή, καθώς δημοσιεύονται τα Manbestos καθώς και η συζήτηση αρχίζει σοβαρά.
Θα φέρουμε όλες τις υποσχέσεις των μερών σε μια ειδική σελίδα εκλογών, η οποία θα ενημερωθεί ως και όταν μια τεράστια ιστορία διαλείμματα, για να βεβαιωθείτε ότι είστε εντελώς ενημερωμένοι όταν ο χρόνος αφορά την τοποθεσία σας στην ψήφο στις 7 Μαΐου.
Προχωρήστε στη σελίδα Round-Up της εκλογής του 2015 για να δείτε περισσότερα.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *