Uncategorized

Το Jeep Renegade Hell’s Revenge Show Cars και το φορτηγό παίρνει Harley-Davidson θεραπεία

Αυτό το μοναδικό εξατομικευμένο Jeep Renegade, η λεγόμενη «Hell’s Revenge», έκανε το ντεμπούτο του στο Harley-Davidson 25th European H.O.G. Συλλογή στο Portoroz της Σλοβενίας.
Το Jeep θα παρουσιάσει το εξατομικευμένο μοντέλο, το οποίο δημιουργήθηκε από το Garage Italia Customs (GIC), για να γιορτάσει τη συνεργασία του με την Harley-Davidson στην εκδήλωση.
Ο ειδικός σχεδιασμός είναι χαιρετισμένος ως «αφιέρωμα στους ιδιοκτήτες Harley», με την αναγνωρίσιμη φλόγες που παράγονται με την ίδια ακριβώς μέθοδο airbrushing που χρησιμοποιείται σε μοτοσικλέτες. Το ειδικό χρώμα στο εσωτερικό φέρνει το θέμα της φλόγας πάνω στον πίνακα ελέγχου, όπου συμπληρώνεται από το δέρμα Foglizzo Nappa καθώς και τα μαύρα καθίσματα denim. Οι δύο προβολείς LED στο αλεξήνεμο προστίθενται στην εμφάνιση.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Τα καλύτερα crossovers για αγορά τώρα
5

Άλλες προσαρμογές στα φλογερά Show Cars και Truck περιλαμβάνουν ειδικές τεχνικές συσκευές για την ενίσχυση της δυνατότητας εκτός δρόμου, όπως ένα κιτ ανυψωτικής ανάρτησης, εξατομικευμένη πλάκα ολίσθησης καθώς και προσαρμοσμένα ελαστικά BF Goodrich.
Ο σχεδιασμός της «εκδίκησης της κόλασης» άνοιξε την παραδοσιακή παρέλαση των ποδηλάτων που σηματοδότησαν την αρχή του Harley-Davidson H.O.G. Ράλι στις 16 Ιουνίου.
Τι πιστεύετε για το Jeep Renegade ‘Hell’s Revenge’; Ας καταλάβουμε στα παρακάτω σχόλια …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *