Uncategorized

Η McLaren εισάγει το MSO X

McLaren, ή πιο συγκεκριμένα το σύστημα McLaren Special Operations (MSO) έχει παράγει 10 νέα σχέδια που ονομάζονται MSO X, με όλα τα οχήματα να διατεθούν από έναν από τους κύριους κατασκευαστές του Woking Αντιπροσωπείες στο Newport Beach της Καλιφόρνια.
Κάθε ένα από τα 10 σχέδια MSO X έχει επηρεαστεί από το McLaren 570S GT4 Racing Vehicle, ωστόσο, έχει προσαρμοστεί για την οδική χρήση. Με την προσθήκη του οπίσθιου πτέρυγας GT4-Spec που παρέχει 100kg επιπλέον downforce, η μέγιστη ταχύτητα 204 μίλια / ώρα των βασικών 570s δεν θα είναι εφικτή από τα αυτοκίνητα MSO X, ωστόσο ο κινητήρας V8 των 3,8 λίτρων δεν εξυπηρετεί 562BHP. Ένα σύστημα εξάτμισης τιτανίου καθώς και κολλώδη ελαστικά Pirelli P Zero Corsa έχει επίσης τοποθετηθεί στα 10 MSO X McLarens, όπως και ένα φυλλάδιο που προέρχεται από αγώνα καθώς και σέσουλα οροφής.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Τα καλύτερα οχήματα απόδοσης προς πώληση
Περαιτέρω βελτιώσεις Racecraft περιλαμβάνουν τα ηπατικά που επηρεάζονται από τα παραδοσιακά αυτοκίνητα McLaren F1 GTR, τα οποία κυριάρχησαν στο Sportscar αγώνες στα μέσα της δεκαετίας του ’90. Το MSO x το σασί αριθ. 10, για παράδειγμα, χρησιμοποιεί ένα παρόμοιο μαύρο και γκρίζο σχέδιο βαφής όπως το Kokusai Kaihatsu Racing F1 GTR που πήρε γενική επιτυχία στις 24 ώρες του Le Mans του 1995.
21

Το εσωτερικό δεν είναι αυτό που θα τηλεφωνήσατε καλά εξοπλισμένα ή άνετα, λόγω της αγωνιστικής φύσης του MSO X. Μια ράβδος αγώνων έξι σημείων αντικαθιστά τις ζώνες ασφαλείας αδράνειας στη δεκαετία του ’70, καθώς και η επένδυση από ίνες άνθρακα είναι διακεκομμένη γύρω από την καμπίνα. Η κεντρική κονσόλα καθώς και η οθόνη πληροφοριών τύπου tablet είναι ακόμα εξοπλισμένες, όπως και το ψηφιακό σύμπλεγμα οργάνων.
Δυστυχώς, οι απλοί θνητοί δεν θα πάρουν για να αγοράσουν ένα McLaren MSO X, καθώς και τα 10 παραδείγματα προσφέρθηκαν από τη βρετανική μάρκα με την αντιπροσωπεία του Newport Beach. Ωστόσο, η MSO είναι στην ευχάριστη θέση να ακούσει τους υποψήφιους πελάτες που σκέφτονται να παράγουν ένα προσαρμοσμένο McLaren προσαρμοσμένο στις ανάγκες τους, εφ ‘όσον έχουν τα απαιτούμενα μετρητά.
Ακριβώς πόσο μεγάλη είναι η McLaren 570; Η αναθεώρησή μας ζυγίζει τα δυνατά της καθώς και τις αδυναμίες …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *