Uncategorized

Η Subaru διερευνά τις μη εξουσιοδοτημένες επιθεωρήσεις αυτοκινήτων

η Subaru ξεκίνησε μια εσωτερική έρευνα, αφού βρήκε αποδεικτικά στοιχεία που δεν έχουν εξουσιοδοτηθεί από το προσωπικό έχουν επιθεωρήσει τα αυτοκίνητα σε δύο από τα ιαπωνικά εργοστάσια του.
Η ιαπωνική κυβέρνηση απαιτεί από τους κατασκευαστές αυτοκινήτων να πραγματοποιούν διεξοδικές επιθεωρήσεις αυτοκινήτων πριν από την αποστολή των αυτοκινήτων από τα εργοστάσια στα οποία γίνονται. Η διαδικασία ελέγχει το σύστημα διεύθυνσης, τα φρένα και άλλα βασικά στοιχεία των αυτοκινήτων και η Subaru θεωρείται ότι απασχολεί περίπου 250 επιθεωρητές, οι οποίοι συνήθως περνούν από μια διαδικασία κατάρτισης που διαρκεί μεταξύ δύο και έξι μηνών.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Ωστόσο, ένας εσωτερικός ανιχνευτής αποκάλυψε ότι οι μη πιστοποιημένοι υποψήφιοι που εξακολουθούσαν να εκπαιδεύουν είχαν επιθεωρήσει την Subarus πριν από την εγκατάλειψη του εργοστασίου. Δεν είναι ακόμη σαφές εάν μια ανάκληση θα εκδοθεί για να ελέγξει σωστά τα αυτοκίνητα που επιθεωρούνται από το μη εξουσιοδοτημένο προσωπικό, αλλά είναι κατανοητό ότι μέχρι 300.000 αυτοκίνητα θα μπορούσαν να επηρεαστούν ήταν μια τέτοια ανάκληση να λάβει χώρα. Οι εκθέσεις υποδεικνύουν ότι οι μη εξουσιοδοτημένες επιθεωρήσεις διεξήχθησαν για αρκετά χρόνια.
Οι ειδήσεις ακολουθεί το ζεστό στα τακούνια μιας παρόμοιας ανακοίνωσης από τη Nissan, η οποία πρόσφατα ανέστειλε την παραγωγή σε όλα τα ιαπωνικά φυτά της, αφού βρήκε περίπου 34.000 αυτοκίνητα της ιαπωνικής αγοράς μπορεί να έχει επιθεωρηθεί από ακατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό.
Διαθέτετε ένα Subaru; Ενημερώστε μας τις σκέψεις σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *