Uncategorized

Το Lexus RC F αποκαλύφθηκε στο Detroit Motor Show

Το νέο Lexus RC F Coupe έχει αποκαλυφθεί επισήμως στο Detroit Motor Show – την 25η επέτειο από την άφιξη της μάρκας Lexus. Το αυτοκίνητο θα επανεκκινήσει επίσης την μάρκα απόδοσης Lexus ‘F’, καθιστώντας το πρώτο F-Badged Lexus, θεωρώντας ότι το Faloon IS IS διακόπηκε το 2012.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

• νέα και κριτικές Lexus
Το RC F πρόκειται να πωλήσει στις αρχές του 2015. Βασίζεται στο RC Coupe που αποκαλύφθηκε στο Tokyo Motor Show πέρυσι και είναι μια έκδοση δύο πόρων της τελευταίας γενιάς είναι συμπαγές εκτελεστικό μοντέλο.
Το συμβατικό RC Coupe είναι διαθέσιμο ως υβριδικό καυσίμου ή με βενζινοκινητήρα V6, αλλά αυτό το μοντέλο F έρχεται εξοπλισμένο με ένα νέο V8 5.0 λίτρων 32 βαλβίδων.
Το τελικό σχήμα δεν είναι σταθερό, αλλά η Lexus λέει ότι το RC F θα είναι το πιο ισχυρό αυτοκίνητο με V8 που έχει κάνει ποτέ, που έχει κάνει ποτέ πάνω από 450bhp και ροπή 519nm.
Ο κινητήρας χρησιμοποιεί δύο κύκλους – τον κύκλο Otto σε υψηλότερες στροφές για μέγιστη ισχύ και τον κύκλο Atkinson για να ελαχιστοποιήσει την ισχύ και την κατανάλωση καυσίμου σε χαμηλότερες στροφές ή όταν ταξιδεύει, όπως και ο κινητήρας στα υβρίδια του Lexus.
Πώς ο κινητήρας RC F στοιβάζει τους κρίσιμους αντιπάλους του; Φαίνεται εξαιρετικό δίπλα στις 425bhp BMW M4 και 444BHP Audi RS5 και πρέπει να βοηθήσει να βεβαιωθείτε ότι και τα τρία αυτοκίνητα διαθέτουν παρόμοια στοιχεία απόδοσης-που υποδεικνύουν 0-62mph σε λίγο περισσότερο από τέσσερα δευτερόλεπτα. Η Lexus επιβεβαίωσε μια περιορισμένη μέγιστη ταχύτητα 168 μίλια / ώρα.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *