Η Jaguar F-Pace 300 Sport και οι εκδόσεις με καρώ σημαίες αποκάλυψαν

Jaguar ανακοίνωσε δύο εκδόσεις ειδικών εκδόσεων του SUV FACE, που ονομάζεται 300 Sport και η καρώ σημαία, με £ 52.980 και £ 46.995 αντίστοιχα. Ο πρώτος προσθέτει μια σειρά από εσωτερικές και εξωτερικές αναβαθμίσεις εμπνευσμένες από την απόδοση, ενώ η τελευταία παρέχει πλήθος πρόσθετων τυποποιημένων εξοπλισμού.
Οι αγοραστές FACE 300 Sport έχουν την επιλογή δύο κινητήρων: τετρακύλινδρο βενζίνη 2,0 λίτρων και ντίζελ V6 3,0 λίτρων, το οποίο αναπτύσσουν και τα δύο 296bhp. Η βενζίνη έχει ροπή 400nm και διεκπεραιώνεται από 0-62 μίλια / ώρα 6,1 δευτερολέπτων, ενώ το ντίζελ συγκεντρώνει ροπή 700nm και μπορεί να καλύψει 0-62 μίλια / ώρα σε 6,4 δευτερόλεπτα, λέει η μάρκα.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

• Τα καλύτερα 4x4s και SUV
Τα τσιμπήματα εξωτερικού στυλ για το 300 αθλητισμό περιλαμβάνουν ζάντες αλουμινίου 22 ιντσών, σατέν γκρίζα επένδυση, σατέν γκρίζα καλύμματα καθρέφτη, 300 αθλητικά κονκάρδες για την μπροστινή μάσκα και πίσω πίσω πόρτα, καθώς και μια επιλογή από τρία αποκλειστικά χρώματα βαφής.
13

Οι εσωτερικές ενημερώσεις περιλαμβάνουν δερμάτινη ταπετσαρία με κίτρινη αντίθεση ραφής, ένα σύμπλεγμα ψηφιακού μετρητή 12,3 ιντσών, σύστημα ψυχαγωγίας 10 ιντσών, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα μπροστινά καθίσματα, ένα σύστημα ήχου Meridian και 300 σπορ σπορ για τα πέλματα, το τιμόνι, το πάτωμα, το πάτωμα, το πάτωμα, το πάτωμα, το πάτωμα, το πάτωμα, το πάτωμα, το πάτωμα, το πάτωμα, το πάτωμα, Mats και προσκέφαλα.
Για τους αγοραστές με βαθύτερες τσέπες, η Jaguar χρησιμοποιεί επίσης μια σειρά προαιρετικών επιπέδων, όπως τα ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα καθίσματα, τα θερμαινόμενα πίσω καθίσματα, την πανοραμική οροφή, τον προσαρμοστικό κρουαζιερόπλοιο, τον έλεγχο των κλιματικών τεσσάρων ζωνών και την οθόνη κεφαλής.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *