Η επέκταση του φυτού Nissan Sunderland ξεκινά

Κατασκευή της γραμμής παραγωγής Infiniti στο εργοστάσιο Sunderland της Nissan. Η μετεγκατάσταση αποτελεί μέρος μιας επένδυσης £ 250 εκατομμυρίων στο εργοστάσιο, η οποία θα δει το νέο Infiniti Q30 που χτίστηκε στο εργοστάσιο Sunderland από το 2015.
• Ειδήσεις και κριτικές Infiniti
Οι νέες εγκαταστάσεις θα καλύπτουν 25.000 τετραγωνικά μέτρα και θα περιλαμβάνουν χώρο για το σώμα και την πλατφόρμα του Q30 που θα συναρμολογηθεί, καθώς και μια περιοχή για το Trim και το Chassis, το οποίο θα περιλαμβάνει μια νέα εγκατάσταση εγκατάστασης κινητήρα.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Η επέκταση του εργοστασίου πρόκειται να ολοκληρωθεί εγκαίρως για την έναρξη του Q30 το 2015, με την Infiniti να ισχυρίζεται ότι η επέκταση και η επένδυση θα δημιουργήσουν 1.000 θέσεις εργασίας, συμπεριλαμβανομένων 280 νέων θέσεων εργασίας στο εργοστάσιο Sunderland, καθώς και πολύ περισσότερο με τη βάση παροχής του Ηνωμένου Βασιλείου.
Το κέντρο σχεδιασμού της Nissan στο Paddington και το τεχνικό του κέντρο στο Cranfield συμμετέχουν επίσης στην ανάπτυξη του Q30.
Η τελετή διάσπασης του εδάφους πραγματοποιήθηκε από τον Trevor Mann, τον εκτελεστικό αντιπρόεδρο της Nissan Motor Company και τον Fintan Knight, αντιπρόεδρο της Infiniti Europe, στη Μέση Ανατολή και την Αφρική.
Ο Mann δήλωσε: “Η εξασφάλιση του Infiniti Q30 για την παραγωγή στο Sunderland ήταν ένα αξιοσημείωτο επίτευγμα από το εργατικό δυναμικό και αντικατοπτρίζει τα επίπεδα ποιότητας που έχουν φτάσει.
Το υπάρχον εργοστάσιο της Sunderland είναι ήδη το μεγαλύτερο στην ιστορία αυτοκινήτων του Ηνωμένου Βασιλείου και αυτή η επένδυση £ 250 εκατομμυρίων θα μετεγκαταστήσει το εργοστάσιο ακόμη περισσότερο μέχρι την αλυσίδα αξίας και θα επιβεβαιώσει τη δέσμευσή μας για το μέλλον τους “.
Knight Adde “Αυτό είναι ένα σημαντικό βήμα για τη μάρκα Infiniti καθώς δημιουργούμε την κατασκευή εδώ. Το Κέντρο Σχεδιασμού στο Paddington, το Τεχνικό Κέντρο στο Cranfield και η συνεχιζόμενη συνεργασία με την ομάδα Red Bull Racing Infiniti στο Milton Keynes μαρτυρούν την ισχυρή σύνδεσή μας με το Ηνωμένο Βασίλειο.
Η επένδυσή μας εδώ ενισχύει την παρουσία της μάρκας στην Ευρώπη, μία από τις βασικές αγορές για την Infiniti, αλλά προσφέρει σαφή πρόθεση καθώς προωθούμε τις πωλήσεις του συμπαγούς πριμοδότησης Q30 το 2015. Η Infiniti δεσμεύεται να αυξήσει το προϊόν μας που παρέχει τα επόμενα χρόνια καθώς εμείς Προκαλεί τις συμβατικές προσφορές υψηλής ποιότητας “.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *