Uncategorized

Το Facelifted Nissan Qashqai αποκάλυψε στη Γενεύη

αυτή είναι η facelifted Nissan Qashqai, η οποία έχει αποκαλυφθεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης. Η αναθεωρημένη έκδοση του πολλών προεξέχων crossover της Ευρώπης θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο, με παραδόσεις να ξεκινούν κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους.
Περισσότεροι από 230.000 παραδείγματα του Qashqai προσφέρθηκαν στην Ευρώπη το 2016, ωστόσο αυτό δεν έχει σταματήσει η Nissan να παρέχει στο οικιακό SUV της μια πλήρη αναθεώρηση. Η επικεφαλίδα τροποποίηση είναι η προσθήκη της αυτόνομης τεχνολογίας οδήγησης που ονομάζεται Propilot. Μέχρι το τέλος του έτους, το Qashqai θα έχει την ικανότητα να κατευθύνει, να επιταχύνει καθώς και το ίδιο το φρένο σε μία μόνο λωρίδα στους αυτοκινητόδρομους. Η Nissan δεν μπορεί ακόμα να δηλώσει εάν αυτό θα είναι ή όχι κοινό στα κορυφαία επίπεδα.
20

Περαιτέρω τεχνολογικές βελτιώσεις θα περιλαμβάνουν ένα αναβαθμισμένο σύστημα πέδησης έκτακτης ανάγκης με αναγνώριση πεζών, καθώς και οπίσθια διατροφική προειδοποίηση.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Η Nissan έχει προσθέσει το νεώτερο στυλ μάσκας V-Motion στο μπροστινό μέρος, ενώ αναπαράγει τους προφυλακτήρες καθώς και ένα αναμορφωμένο καπό. Τροποποιημένες συστάδες φωτός με νέο σχεδιασμό φωτός LED, καθώς και την προσθήκη ενός προσαρμοστικού συστήματος δέσμης, όλα αντικειμενικά για τον εκσυγχρονισμό του στυλ.
20

Στο πίσω μέρος οι τροποποιήσεις είναι λιγότερο εκτεταμένες, ωστόσο το Eagle-Eyed θα εκτοξεύσει ένα νέο θέμα φωτισμού ουράς με φακό 3D φακού. Δύο νέα χρώματα, χάλκινα καστανιά, καθώς και ζωντανό μπλε (απεικονίζεται), εκτός από νέους ζάντες αλουμινίου 17, 18 ή 19 ιντσών.
• Τα καλύτερα crossovers για πώληση καλύτερα τώρα
Η Nissan δηλώνει ότι τα υλικά υψηλότερης ποιότητας παρέχουν στην καμπίνα του SUV πολύ πιο αίσθηση υψηλής ποιότητας. Οι ορατές τροποποιήσεις περιλαμβάνουν ένα νέο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών επίπεδου πυθμένα καθώς και μια νέα ατομική διεπαφή για το σύστημα ψυχαγωγίας. Εκτός από το νέο βαθμό Tekna+ που έχει προστεθεί, φέρνοντας πολυτέλειες όπως η δερμάτινη ταπετσαρία με 3D-Effect. Οι αγοραστές μπορούν επίσης να επιλέξουν το ίδιο ακριβώς σύστημα θορύβου επτά ηχείων Bose που ανακαλύφθηκε στο Renault Kadjar.
20

Το νέο Qashqai διαθέτει προσαρμογές στην ανάρτηση καθώς και το σύστημα διεύθυνσης για την ενίσχυση της άνεσης, ενώ τα νέα μονωτικά υλικά δηλώνονται για να το κάνουν πολύ πιο εκλεπτυσμένο. Δεν έχουν γίνει τροποποιήσεις στην ποικιλία των υπερτροφοδοτούμενων βενζινοκινητήρων καθώς και στους κινητήρες ντίζελ, ωστόσο, έτσι ώστε οι αγοραστές να μπορούν να επιλέξουν από πετρέλαιο 1,6 λίτρων ύψους 161bhp, καθώς και 1,5 ή 1,6 λίτρα ντίζελ . Το 1,5 DCI 110 θα έπρεπε να είναι το πιο προσιτό να τρέξει, με εκπομπές CO2 99g/km.

Το ενημερωμένο Nissan Qashqai θα επιστρέψει απευθείας στην κορυφή της κατηγορίας crossover; Ας καταλάβουμε τις σκέψεις σας παρακάτω …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *