Uncategorized

«Η δύναμη των ανθρώπων είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από την έρευνά μας»

Κατά τη διάρκεια των 19 ετών που έχει εκτελεστεί η δύναμη του οδηγού, έχουμε δημιουργήσει κάπου στην περιοχή 1,5 εκατομμυρίων λέξεων, σε περίπου 2.000 σελίδες, αναλύοντας περίπου 20 εκατομμύρια σημεία δεδομένων Στη διαδικασία – γι ‘αυτό είναι δίκαιο να πούμε ότι έχουμε μια καλή ιδέα για το τι λειτουργεί και τι όχι, όσον αφορά την ιδιοκτησία αυτοκινήτων.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Αυτή την εβδομάδα, οι αντιπροσωπείες franchised πηγαίνουν κάτω από το μικροσκόπιο και δυστυχώς μερικά από τα θέματα είναι πολύ οικεία. Πάρα πολλοί έμποροι δεν είναι αρκετά καλοί για να πάρουν τα βασικά σωστά, με καταγγελίες σχετικά με μη ενσωματωμένες τηλεφωνικές κλήσεις, υπερπληθυσμένα αυτοκίνητα πάρκα, άθλια περιοχές αναμονής και κέντρα εξυπηρέτησης που δεν είναι σε θέση να διορθώσουν σφάλματα. Είναι επίσης λυπηρό να βλέπεις τα ίδια ονόματα που στήριξαν το τραπέζι, για άλλη μια φορά.

Καλύτεροι αντιπρόσωποι αυτοκινήτων 2021

Αυτό δεν σημαίνει ότι η εικόνα είναι εντελώς ζοφερή. Η μέση βαθμολογία ικανοποίησης σε όλους τους αντιπροσώπους αυξήθηκε φέτος και ενώ η αύξηση του 2019 ήταν μέτρια (0,5 %), οι επιχειρήσεις όπως η Vauxhall, η Peugeot και η Mazda αποδεικνύουν ότι οι βελτιώσεις στην εξυπηρέτηση των πελατών είναι εφικτές. Βασικά, παρατηρούνται, εκτιμώνται και αναφέρθηκαν από τους ιδιοκτήτες. Θα έκανε μερικούς κατασκευαστές καλά για να διερευνήσουν γιατί δεν κρατούνται από τους πελάτες τους, επειδή είναι οι δημόσιοι πύργοι σε εταιρείες αξίας δισεκατομμυρίων.
Είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για την δύναμη του οδηγού, αλλά δεν στηρίζουμε τις δάφνες μας. Σε αναγνώριση του συνεχώς μεταβαλλόμενου τοπίου αυτοκινήτων, δημοσιεύσαμε την πρώτη μας κατάρρευση των καλύτερων εταιρειών δημόσιου φορτίου φέτος, βοηθώντας τους οδηγούς της EV να γνωρίζουν τι μπορούν να περιμένουν αν χρειαστεί να συμπληρώσουν όταν βγαίνουν στο δρόμο. Και, με την ισχύ του οδηγού να γυρίζει 20 το επόμενο έτος, αναμένετε ακόμα περισσότερες βελτιώσεις το 2021.
Η δύναμη του οδηγού είναι μια μεγάλη επιχείρηση, αλλά υπάρχει μια ομάδα ανθρώπων ότι θα ήταν απολύτως αδύνατο να παραχθεί χωρίς, και αυτός είναι εσύ, οι αναγνώστες μας. Έτσι από όλους μας στο Auto Express, σας ευχαριστώ που κάνατε την εξουσία του οδηγού τι είναι.
Κάντε κλικ εδώ για τη λίστα μας από τις καλύτερες εταιρείες κάλυψης καταστροφής 2020 …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *