Uncategorized

Το World Car of the Year 2015 είναι η Mercedes C-Class

Mercedes-Benz αποχώρησε με τρία βραβεία στα βραβεία World Car Awards 2015 που πραγματοποιήθηκε στο The New York Motor Show. Η Mercedes C-Class ονομάστηκε συνολικό παγκόσμιο αυτοκίνητο της χρονιάς, ενώ το S-Class Coupe κέρδισε το παγκόσμιο τρόπαιο πολυτελούς αυτοκινήτου και το AMG GT ονομάστηκε World Performance Car της χρονιάς.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Το I8 της BMW ονομάστηκε World Green Car of the Year, ενώ ο μόνος μη-γερμανικός νικητής ήταν ο Citroen C4 Cactus, ο οποίος κέρδισε το World Car Design of the Year. Η C-Class ψηφίστηκε το καλύτερο αυτοκίνητο των τελευταίων δώδεκα μηνών από μια ομάδα 72 ενόρκων, συμπεριλαμβανομένου του αρχισυντάκτη της Auto Express Steve Fowler και του αρθρογράφου Mike Rutherford. Κτύπησε τους υποψήφιους με τον κατάλογο των VW Passat και Ford Mustang στο τρόπαιο.
• Auto Express New Car Awards 2014
Μιλώντας για το βραβείο, ο Δρ Dieter Zetsche, Πρόεδρος της Mercedes-Benz, δήλωσε: “Η C-Class ήταν πάντα ένας trendsetter στην κατηγορία Premium Medium Size. Αυτό ισχύει και για τη νέα C-Class. Έρχεται στη γραμμή εκκίνησης με τις ιδιότητες που συνήθως προορίζονται για αυτοκίνητα υψηλότερης κατηγορίας. Ενσωματώνει αυτό που καταλαβαίνουμε τη σύγχρονη πολυτελή πολυτελή από την Mercedes-Benz και έχει όλες τις προϋποθέσεις να είναι μια τεράστια επιτυχία. Κατά συνέπεια, είμαστε εξαιρετικά ευχαριστημένοι από τη νίκη της τιμής του παγκόσμιου αυτοκινήτου της χρονιάς. ”
Τα γερμανικά αυτοκίνητα έχουν κυριαρχήσει στο Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς τα τελευταία χρόνια με το Nissan Leaf το μοναδικό μη γερμανικό αυτοκίνητο για να κερδίσει τον τίτλο τα τελευταία επτά χρόνια. Ο νικητής του περασμένου έτους ήταν ο Audi A3, με το VW Golf να κερδίζει το 2013 και το 2009, το UP! Κερδίζοντας το 2012 και το Polo το 2010.
Το 2015 World Car of the Year οι νικητές παρατίθενται πλήρως παρακάτω. Πείτε μας τι πιστεύετε για τις επιλογές στην ενότητα σχολίων στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας …
Παγκόσμιο αυτοκίνητο της χρονιάς 2015
Mercedes-Benz C-Class

Παγκόσμιο πολυτελές αυτοκίνητο της χρονιάς 2015
Mercedes-Benz S-Class Coupe

Παγκόσμιο αυτοκίνητο επιδόσεων της χρονιάς 2015
Mercedes-Benz AMG GT

Παγκόσμιο πράσινο αυτοκίνητο της χρονιάς 2015
BMW i8

Παγκόσμιος σχεδιασμός αυτοκινήτων της χρονιάς 2015
Citroën C4 Cactus

Τώρα δείτε το Auto Express Car της χρονιάς 2014 νικητές …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *